Se slucuva, mozebi e od vremeto, mozebi od stres ili napnatost, ili pak ako imas patuvano i si se izlozila na razlicna nadmorska visocina..ili mozebi se nekakvi promeni vo organizmot, vazno mi se ima slucuvano i mene. Ili na primer mi se slucilo, da mi dojdi, i ako patuvam..da mi prestani.. pa posle den-dva da mi prodolzi. Vsusnost..koga ke se prisetam, i mene na tretata den od menzis koga trebase da ispituvam hormoni mi se sluci slicno, ..otkako go napraviv testot potoa si se normalizira. Mislam deka se raboti za stres. Opusti se... mozebi i nesvesno, no vo grc si zaradi procesot vo koj vleguvas.
Да бе... еве и мене во животот за прв пат ми траеше 2 дена, а од секогаш крварам ко чешма... едно недела дена. Да се чуди човек!
Ovoj mesec mila se premoriv sto fizicki , a sto i psihicki... i patuvanje ...ma voopsto se premoriv i mnogu loso spijam cel mesec... Ma samo na dobro neka e.. Ve guskam site tuka, vie ste moite najdobri i najdoverlivi prijatelki hug:
Za spienjto i jas imam da poplacam Veke 2 nedeli loso spijam, nekoi glupi sonista, a maka ili problem nemam... ke puknam!
Isto i jas... i toa nekoe cudno krvarenje... em kafeno nekako, nekoja si nesoodvetna crvena boja, pa uste ko zagreota, ko zasuseno... ma mnogu cudno...
Jas navecer nikako ne mozam da zaspijam , pa zaspivam okolu 1-2 po polnok, stanuvam vo 6 za na rabota ko kukurek naspana, cel den akam i povtorno vecerta zaspivam okolu 1-2 i sekoj den taka konstantno...
Mene rano mi se prispiva, ama pa asalen son ne me faka. Vo 6 i jas, sest banki ocite i ne mi sd spie. I nekoi glupi sonista. Mislam od apcinjava mi em
zdravo feminki ...eve i jas pocnav so hormonska terapija za ivf.pocnav so suprefact ,sakam da ve prasam dali ve boli koga ve bockaat ,mene odposle me boli cela raka ,kako bolka kako trnenje ,dali nekoj ima takvi simptomi i dali e normalno da boli ?
podravka ,isto i jas ne praev inseminacii zaradi istata pricina kako tebe i odam na invitro ,pa koj znae ke vidime ,veke ni nie ne znaeme sto da praime
Hmm..ponekogas ubodot znaese da me boli, no nekogas voopsto i ne go cuvstvuvav. Mi se sluci i mene nekolku pati da pocuvstvuvavm kako bockanje..kako trncinja, nekoj momentalen nagon na ceskanje, no za kratko mi pominuvase. E sega, mene soprugot me bockase vo stomak, a ne vo ramo. No mislam deka i nema nekoja razlika. Koga dojdov pri kraj so bockanjeto, mozebi veke i psihicki bev istrosena, pa zatoa i poveke me bolese. A veke i mestoto bese izmaltretirano, se pojavija modrinki i seto toa vlijaese na mene. Se sekavam, uste ne bocnata, jas pravev ufff.
devojki deneska mi e 12den od transfer, treba denes ili utre da napravam test, edvaj cekav da dojde denot za toa,sega mi e strav kakov ke bide rezultatot i uste nemam kupeno test
pa moze da se ispita mene doktorot mi rece na 2 den ,plus ovoj mesec verojatno od terapijata recisi i da ne mi tecese-mnogu slabo
@mdenkov јас би почекала, не би брзала, нека поминат 15 дена и на 16-тиот отиди преку крв направи си тест. Ем на време, ем најточно. Ти ја пуштам сета среќа, се надевам ќе се радуваме
amorce-spored ciklusot minatiot mesec mi dojde na 3ti april,e sega ako ne daj boze ne sum bremena od utrogestanot sigurno ke mi kasne 6-7 dena,a inaku mene doktorot mi rece deka mozam na 12-13 den od transfer da go napravam testot,ama ete od strav uste ne sum kupila,ovaa neizvestost me ubiva neznam dali do ponedelnik ke uspeam da izdrzam i da ne kupam test
Opusti se malku, ne bidi vo grc. Masiraj go mestoto so alkohol posilno pred inekcija, a i potoa drzi go pamukceto kako ladna obloga za da ne ti se javat modrinki. Ne e taa tolku strasna bolka, poveketo e psiholoskiot moment. Inaku, ne se klasicni inekcii, potkozno se stavaat. I gledaj da ne bide na isto mesto poveke pati, stavaj gi pogore-podole 3-4 pati, pa menuvaj rameno na zdravo mesto da bockas. Ajde, stisni zabi, duri da trepnes ke pomine Daj boze samo krajniot razultat da bide kako treba, potoa se ke zaboravis
Ajde..ti go pomina najteskoto, sega veke nema sto da se plasis. Ke bide kako sto treba. ti stiskam palci Kupi go testot vo ponedelnik i napravi go. Dobro ti pisuvaat devojkite, pocekaj go ponedelnik, a potoa pisi ni ja radosnata vest