За да го накачам железото десет месеци пиев тотхема со вит Ц од 1000, за да се врзува железото, плус мед со семе од копрва, спирулина пацифика, јајца од препелица, спанаќ и се што ке чуев дека помага. Пополека се качуваше ама остана под референтните вредности.
Фала Кај трајковски њу борн ....женички малку сум збунета срекна и не сум во можност да мислам која е во постапка која чека резултати која си тера нременост ...само знам дека искрено од срце посакувам сите кои се подготвуваат или се во постапка за скоро време да го добијат телефонскиот повик со кој ке им соопштат дека се бремени ...
@facule честитки, со лесно ^бетата е супер, првин ја чекаме да расте и во грижи сме што не иде нагоре, па кога ќе порасне зошто е толку жени
Можно е и да се 3! На една пријателка пред неколку години и вратија 2, едното се подели на 2 и сега има 3 машки! Честитки мила!!
Фала ...колку и да се само нека поминува се во најдобар ред Ми беше чудно дека 14 ден очекував до кај 500 ...тие вредности ми се врежале во мозок затоа се изненадив