Што се случило се случило назад нема...факт е дека сите грешиме. Ако се навраќате на грешките само повеќе нервози се набиваат...позитивно идеме напред. Ниедна од нас не може да каже дека на работа нема направено грешка.
Девојки денеска ми е 21 ден од трансфер и на тоалетната имав нешто како кафеаво не многу ама сепак не знам што е многу се плашам?
Мила знам многу добро како се чуствуваш. Исфрли го бесот и разочарувањето од тебе дај си одмор некој ден. Нема збор кој би ти го напишала за да ти биде подобро. Сето ова е составен дел од животот,како велат храбрите секогаш одат по најтешкиот пат. Знам и верувам дека ке дојде и тој ден наш ден најсрекен,само треба трпение. Те гушкам и остани силна како и до сега.
Ќе биде следниот пат.Сега релаксирајте се летово со мажот ти.Прошетајте на раат оти следното лето со бебе ќе шетате
Здраво по мала пауза еве ме и мене сеуште немам одговор од фонд до денес точно 20 дена како поднесов документи и уште ништо.Дали се чека подолго или незнам што е.Поздрав и честитки до новите трудници
Devojki se bockam so suprefact 4ti den ama veke 3 dena me boli glava bez prestan.dali e nekakva reakcija ili da si baram lek
Ооф. Немам што да кажам во вакви моменти. Тоа е, така сакал Господ. Следен пат мора да биде успешно. Те гушкам убава моја пријателке
Многу ми е жал ..цел ден те мислев и искрено посакував да не биде вака ....те гушкам и знам дека наредниот пат ке биде успешно
Да душо сите прават грешка, за тебе можеби е уште една грешка ама за мене е цел живот, таа грешка мене ми го уништи животот, 5 години не знам и јас веке каде не сум појдена. Многу ми е жал.
Aman bre uf...srceto mi se stegna a tolku bev ubedena deka ovoj pat ke bide pozitiven rezultatot.Nema zborovi srce nekolku pati ja osetivme taa bolka nema uteha no izvikaj se isplacise i nema otkazuvanje sobiras sili glavata gore i mora da se uspee eden den.Te gushkaaaaam najsilnooo
Од грешка до грешка има разлика ..едно е да згрешам при запишување бројка при внес на фактури во книга друго е грешка од која зависи здравјето и животот на човекот ...точно е дека не може да го смени минатото ама се надевам во најбрзо време ке си остане бремена и ке си роди детенце
Здраво девојки бев на консултација во њуборн и др Татјана ми објасни за прп процедурата за подмладување на јајниците.Значи се започнува со постапката на 3-4ден од циклусот се вади крв од вена и плазмата од крвта се става во јајниците .Се прави на почетокот на стимулација за ивф.Оваа постапка чини 15 000ден.Мислам не е иста постапката што се прави во ре медика,но кога ке идам на консултација ке напишам подетално. Е сега ме интересира др ми рече дека ивф ке го правиме со краток протокол.Дали некој може да ми каже како е тој краток протокол? Зошто сите мои претходни ивф ми беа со долг протокол.
Ова што ви кажав што ми се случи не ви кажев да го најдете виновникот или да ме жалите. Само ви кажав да имате предвид што се случува при хсг, и да преземете работи да не и случи на никоја друга. Ова грешка не сакам и на непријателот да и се случи. Поздрав.