Fala Natasa srce si , mozebi deka imav problem so ova ramo (imam cista mala) pa zatoa me boli eve i sega.Inaku ne sum bas citala nanazad koj do kade ste ,ama ti posakuvam uspeh .
Kaja1 zosto ne probas da gi stavas vo stomak mislam deka nema ic da te boli barem kaj mene bese taka a i poveketo gi stavaat vo stomak
Eve devojki da ve izvestam-mojot test na 12den pokaza pozitiven deka e(self clear i go pravev pred 1cas),Vo ponedelnik test preku krv da vidime kolku e visoko hcg,zdravje samo ke sum srekna i so 1 a so 2bebcinja ke bidam najsrekna majka na svet
mene me bolese i vo stomak,no rabotata e sto se preporacuvaat vo stomak da se udaraat inekciite,e ako ima crvenilo i drugi nus pojavi togas se preporacuva vo raka
So sreka mdenkov,bas mi e milo,super,trudot se isplatese Pretpostavuvam deka se raboti za bliznacinja,posto epten e crvena vtorata linija za 12-ti den
daj boze da bide se vo red, srekna sum,no vo ponedelnik ke bidam sigurna dali e se vo red i ke mozam da se raduvam bez grizi..............so lesno neka e na site
fala mila ajde sega i od tebe cekam najdobri vesti.....................dr.stojan organdziski the best doctor..........so sreka neka e na site
vi blagodaram na site za cestitkite,custvoto e prekrasno -vi posakuvam na site blagosostojba vo najskoro vreme i so lesno neka ni e na site pozz
ke probam ,podravka moze li da mi kazes kakva terapija ti prepisaa tebe ,deka neli slabi rezervi imame ,mene mnogu malku za pocetok suprafakt ,a posle izgleda puregon
bidejki imav slabi jajnici me stimuliraa so po 4 ampuli menopur 9dena znaci primiv 36 menopuri i imav 5 jajcekletki od koi 1 bese prazna dve ne se oplodija a dve se oplodija i momentalno se vo mene se nadevam
Devojki, jas sum nova vo drustvoto, se priklucuvam na cestitkite, se nadevam site ke se raduvame eden den. Inace jas sum vo fazata na bockanje, pa me interesira dali nekoja od vas pocustvuvala gadenje i problemi so pritisokot od suprefactot, bidejki mene mi se slucuva konstantno vo eden ist period od denot.