Имам правено тестови и за вродена и за стекната, негативни беа, пред неколку години. Сеа, пак да правам?
Jas pravev vo fevruari kaj Petanovski i rece da tocno bil sega i vo London i deka 6 meseci e dokazano deka skrechingot ima funkcija i deka sepak se pogolemi sansite za zabremenuvanje...pisuval i studija za toa od negovoto iskustvo...porano bilo mesec dva no sega dokazano bilo 6 meseci...
Конечно добив одговор од фонд но за жал одбиено барање,ми бараат хистероскопија да направам и со тој документ повторно да поднесам документи.Аман бе веќе малку ли испитувања и стресови па уште и ова ама мора да се продолжи за да се успее...Поздрав
Не се нервирај, со нив тешко да излезеш на крај, особено ако немаш некој познат да ти помогне. Направи го тоа што ти бараат, после тоа одма ќе ти одобрат.
Неее тоа еднаш се прави,уживкај тогаш.Др Владимир вика денес поголеми шанси има трансфер со замрзнати
Јас немам никој познат во фондот,па еве ме ќе аплицирам за 6 ваучер. Секогаш се фини и на телефон, за било што да ме интересирало без проблем ми давале одговор. Секогаш после 2 недели по поднесување на документите,ми стигнувал ваучерот. Сигурно на 4Д виделе нешто сомнително и сакаат тоа нешто да биде одстрането, заради твое здравје. Направи си хистероскопија и пушти ги документите пак ќе видиш дека ќе ти одобрат ваучер.Со лесно и со среќа.
Јас немав многу пријатно искуство со нив....но, секој има различно искуство, нели? Колку што знам, одобруваат само 3 ваучери....како ти доделија 5?
3 ваучери одобруваат за прво дете и сега уште 3 за второ дете.Затоа напишав 6,мислев вкупно. Се извинувам ако погрешно се изразив.
Ахааа.....е па супер е тоа. Значи ти си имаш едно бебушко.....што убаво Ајде ова нека ти биде последен пат да аплицираш
Мила слушај ги советите и со добро ке се заврши с Лани ми се случи истото. а да си боцнеш прогестерон депо мислам нема штета само може добро да биде
Нема за што да се извинуваш само ме збуни ептен Ајде 6 ваучер нека ти донесе успех од срце ти посакувам
Па незнам зошто ми бараат ЛАПАРАСКОПЈА СО ХИСТЕРОСКОПИЈА така пишува а за 4Д докторката ми кажа дека се е во ред.Инаку јас сум со запушени туби можеби и тоа е причината ама мене докторката ми рече дека со скроз запушени туби веднаш одобрувале ваучер,ама јас немав таква среќа.