[QUOTE="Ѕвездички, post: 3371115, member: 114810" @kettygirl Не е ништо страшно лапароскопија и хистероскопија, а од запушените туби може да се слева течност во матката и да прави порблем за имплантација на плодот, а со тој зафат овој проблем може да се реши. А можеби и може да се исчистат каналите, и можеби и ќе немаш ни потреба од ИВФ. Секако ниту е страшно ниту е болно, може да биде само корисно за тебе. Така што гледај на ова позитивно... е е е уште што те чека ... не се нервирај за ова мотив да ти биде крајната цел - бебуле, друго се поминува и се заборава...[/QUOTE] Да сите сме со таа цел да успееме и нема откажување малце ми е страв ама ќе помине не за џабе рекле дека храбрите секогаш одат по потешкиот пат за да стигнат до успех.
Само опуштено гали меше и викај си дека си бремена ..долги се тие 14 дена знам ама верувај дека се ке биде во ред одмарај и гледај филмови читај книги ...јас се убив од гледање комедии иако ги имав гледано милион пати
Ne nemavme ne ni me prasaa Iskreno jas ne se predavam ke izdrzam 15 dena Inace dali e bitno polozbata na spienje ili samo na grb treba da si ispruzena toa naj veke me interesira Ti blagodaram mnogu prekrasni ste site navistina *
Јас имам прашано за положба за лежење,ми рекоа може секако,и на страна и на стомак и на грб.Да не се здрвувам се во една положба.Со лесно
E ti blagodaram mnogu se plasam mnogu zatoa I prasav mi olesni malku fala srcka Ti blagodaram mnogu *D
Да ве прашам кој ден од менструација се рачуна како втор, а денеска(недела) ми дојде во 19 часот? Треба да пијам таблети од втор ден за спремање за хистероскопија па сега незнам од кога да ги почнам дали од утре или од вторник? И да не знае некоја микрогинон дали одат на рецепта? И колку се на приватно дали вреди да одам да ми ги препишуваат?