@mdenkov честитки од срце .. Редовно ве читам , сите сте херои од еден до последен и се гордеам со вас .. Да знаете дека ќе успеете ! Поздрав
Decki napraviv test pred pola saat vtorata linija e mnogu bleda kazuvajte nestooo se tresam od vozbuda
so srekicka mila, ne za dzabe velam deka sme dovereni na najdobriot doktor vo makedonija,vi posakuvam na site da gi vidite sto poskoro tie 2 crtki i da se raduvame zaedno...pozz
Ic ne tresi se, tuku za najsigurno odi utre od sabajle proveri si ja betata do kaj stignala Cestitki milicka i so lesno neka bide
Podravka bravooooooo,bleda e ama vtora crtka e,utre da go povtoris testot ke bide potemna. Mnogu me raduvate,mi vlevate nadez deka i nie ke uspeeme,super milaaaaaa
Sekako deka ke uspeeme site ovde neli za toa se borime site gospod e golem ke ni pomogne na site utre odam na merenje na betata i ke ve izvestam pozz
koga utre odis, jas vcera se slusnav so nasiot doktor i mi rece popladneto da odam oti 2ra smena bil ajde pa dvete utre oficijalno ke slavime
Da da vtora smena e nakaj 4 zdravje boze planirame da bideme tamu ajde utre e golem den za nas pozz se gledame mozebi utre
mdenkov, podravka...ni go razubavivte vikendov Cestitkiiii,bravo za dvete...ajde sega navivame za cetiri bebulinja,cetiri srcenca Uzivajte i vlecete noga za site nas tuka Baknezi
Cestitki mila, imaj prekrasna bremenost Ete ova e ona za sto site se borime, a vakvite prekrasni vesti ni vlevaat doverba i nadez deka edna po edna site ke uspeeme. So sreka podravka, uzivaj vo periodot sto ti pretstoi, bidi srekna
Fala vi milicki moi vi ja posakuvam istata radost sigurna sum deka site ke uspeeme i koga ke gi imame vo race nasite malecki ke zaboravime na se sto pominavme
Женчиња, да знаете после консумирањето на смоквите во маслиново масло за месец и пол ФСХ хормонот од 12,7 се намали на 8,3... Многу сум hapyyyyyyyyyyyy
@mdenkov @podravka честитки!!! Убава и лесна бременост да си имате!!! Е ова фалеше да не охрабрите на тие што им следи овој процес во наредниов период !!!!