Пурегон,супрефакт, оние стоп инекции (мислам прегнил дека беа), пред пункцијата. После пункцијата примав аспирин, фраксепарин од 0,6, три пати на ден утрогестан. Секој петти ден прогестерон и витамините што ми ги имаше дадено матичниот уште од претходно
За жал да, можно е, но ти никако не мисли на тоа! Што и да биде си имаш веќе едно убаво ембрионче, ајде храбро и позитивно, важи?
Fala mila sekako da edvaj cekam utre da dojde da se javam da mi kazat deka si se razviva I zdravje nedela i vtornik za teansfer. Samo mn mi e tesko Strav cuvstvuvam ama ke pomine do utre ili do nedela
lele neznaes kolku me nasmea I mi dade sila ,od sega si mislam samo pozitivno,I jas se izraduvav koga mi kaza edno deka se oplodilo pak e nesto ne e nisto,no sepak koga mi kaza dali ke se razviva da vidime I me zamisli. Fala ti na podrskata ne ohrabri malku
Не ми текнува кој пиеше ОВУНОРМ. Ако чита да ми пише искуства,позитивни негативни шо да е. Вреди да се пијат или да си земам поединечно мака,витамин Е,Q10 и се попратно што треба
Јас Не знам што да кажам за искуство?! Имав позитивен резултат, ама дали е директно врзано со нив не знам. Имам 2 ленти останато, ако сакаш ќе ти ги дадам.
Дебојки бидејќи треба да правам испитувања на трансфузиологија на клиника..АНА, АФА и Д-димери може ли некој да ми каже колку одприлика кошта? Исто ме интересира шокрај овие какви други испитувања имате правено таму?
Миличка сочувствувам со тебе нема потешко нешто дај боже никој во иднина да не почувствува таква болка. Со тебе сме Женички помина денес и мојата пункција ми извадија пет јајце клетки другото сето било празно. Се надевам дека ке се оплодат и ке има барем две за во меше. Многу сум среќна
@020Cinderella I @cvekence 03 со среќа и со лесно,да ви ги вратат најсилните ембриончиња. Ви посакувам и на двете за две недели да не радувате со високи бети.