Анализите на трансфузиологија во Градска болница се 300-350 ден. Резултатите ги даваат истиот ден. Од други испитивања, провери си витамин Д, хомоцистеин, и можеш да направиш имунолошки анализи. Се надевам дека ти помогнав
Фала мила дај боже сите да се израдуваат нека биде 2017 Среќна за сите оние кои веќе долго време се мачат
http://www.healthcmi.com/Acupunctur...orms-drugs-for-infertility-promotes-pregnancy Еве нешто интересно за акупунтура. @kukla21 те молам контакт од каде што одеше ти
Интересно, но не многу корисно. Секако треба да се проба тоа што би можело да влијае позитивно. Но, кај нас за жал нема акупунктурист специјалист за фертилитет. Кинезот е добар, но тој третира се, па и овој проблем. Кај мене акупунктурата во траење од три месеци не даде резултати.
Јас би акупунктура, има позитивни искуства по неа и познавам, секако се кај секоја не може да вроди со плод, ама вреди да се проба
jas go postaviv prasanjeto pred nekojden na temata histeroskopija no nikoj ne mi odgovori kolku se plaka hsg na gak
Ако прашуваш за хистероскопија,во чаир платив околу 1200 не памтам точно,со се нокевање пред и после постапка.Така да не би требало да е повеке таму
Женички, ве молам за одговор. После прекинување со Утрогестан кога треба да добијам? Во понеделникот прекинав да ставам и уште не сум добила Да не треба нешто за да добијам? Или само да си чекам?
Feminki,jas na 11 den od transferot.napraviv bhcg=10,posle na 13 den pak 16,mnogu mi e mala vrednosta,dali mozno podocna da se.slucilo implantacija?dr mi rece posle edna.nedela pak da.napravam...ima li.nekoja so ist slucaj niska vrednost na bhcg??ps na 12 den imav malku.krvarenje tockasto i.mi prekina....