Ако ти кажал д-р така, така направи. Имплантсијата може да се случула подоцна, но бхцг за 2-3 дена треба правилно да се дуплира. Проверката исклучиво на исто место да ја правиш зашто сите лабратории имаат различни референтни вредности. Јас така направив излезе помала вредност па прекинав терапија....и верувам мн. згрешив можеби ќе успеев тогаш.
ne mila za hsg prasuvam histeroskopija pravev pred 1 god i jajcevodite mi bea polni so gnoj i sega dr trajkovski mi pobara hsg da se vide dali se dobro iscisteni ako ne se ke gi iscistat neznam samo dali vo pon da se napijam kardiopirin koj go pijam kako zamena za aspirinot oti prokrvariv pred 1 god od nego od zeludnikot prokrvariv
Добро утро на сите, имам едно прашање. Јас сите 7 инсимици и 2 ивф покрај терапијата сум добивал циклус точно на дадумот од претходниот циклус. А овој 8 инсимиција требса да добијам во 5. 5 ама не добив вчера имаф малку кафев во бришењето а денеска пак кафеаво ама малку повеке од вчера, не знам што да правам инаку денеска ми е 17 ден од инсиминацијата. Немам направено тест.
Немој да пиеш ако е тогаш или таа недела интервенцијата.Ако правиш во понеделник,требало и неколку дена уназад да не пиеш,ама не е страшни,малку повеке може да крвариш од обично.
Фала душо, дај боже сте што побрзо Многу се плашам од негативен тест затоа издржев и уште се плашам. Поздрав
Или негативен тест или позитивен. Еве сега паничиш дали ти дошло. Нели е полесно тест да направиш? Ако е позитивен ќе треба да ти појачаат прогестеронска терапија.
Тестот е негативен, ама не беше сур чек беше обичен тест. А кафеавиот изседок го немам веке, што да правам да продолжам со утрогестанот или да прекинам
продолжи со терапијата се додека немаш свежа крв. Шур чековите до сега се покажале дека не се многу точни. Најубаво направи со некој друг од прва мокрача ама почекај уште некој ден може касно се имплатирало.
Еј како тоа не веруваш. Главата горе и да нема ништо си имаш ваучер. Во секој случај догодина ќе си гушкаш бебче
Една консултација со вас. Денес, сега, добив трет ден да си го рачунам вторник (сакам да правам хормонско испитување)или среда да си направам?
Јас мислам оти така е.Во вторник трет ден е.Некадр читав доколку добиеш пред 18h Се рачуна прв ден тој,се што е после 18часот се рачуна нареден ден.Ова ако се работи за нормално крварење,ако е малку само и кафенко,тогаш од денот кога ке прокрвариш рачунаш.