Sigurno deka ke pomine... Koga ke se bocnes, posle poleka vadi ja iglickata i so pambukceto dodeka ti e seuste so alkohol na nego, masiraj go 2-3 min.bocnatoto mesto
Jas vo sistina se bockam. Kaj imam hrabrost sama da se bockam.. taa sto me bockase mi kaza da ne se mackam, nitu me namacka so alkohol.. ke vidam utre kako ke bide, sekako druga ke me bocka
decki deneska bev na merenje na betata 556 mi e na 12 den od trasfer doktorot vika visoka e za toj den moze se dve ama ne mora i da znaci sega za edna nedela pak na pregled da vidime kolku se
devojki da ve izvestam deneska betata na 14den mi bese 1560 epten sum srekna ,doktorot kaza deka najverojatno se bliznaci neka e gospod so site nas,sekoj da ja pocustvuva ovaa ubavina-so sreka na site
@kukla21 наредно имам желба меѓу првите ти да се пофалиш со две цртички и за сите што се во исчекување, али @kukla21 да биде прва од наредните што ќе се израдуваат ајде со лесно од денес со боцкањето заслужуваш а и сите ние тука
Остај ме мене цела сум обратна првиот пат и мене од 17 ми се спушти на 11, третиот пат пак ми беше 17 кузнае може и некој др фактор ми влијаел
верувајте денес од што толку сакам дете и од што толку мн имам желба да купувам детски работи одобено облека, отворив на зара страната синразгледував комбинации за бебенце мн убави работи има инаку само си наоѓам причини да идам по гости кај бебиња за да им купувам