убавина ,колку убава вест да се се развиваат во месето на мама 9 м и да ги донесеш на свет живи и здрави...Господ да ги благослови двете срценца кои чукаат во твојата утроба...Честитки
Лелеее убавинииии со лесничко да ми ти е ....тие две мали срценца да чукаат цел живот.Е многу ми е мило.Чувај се гали мешко.Господ е голем сите ќе не благослови и мајки ќе бидеме
@facule прекрасни вести, дај боже со лесно да си ја истераш целата бременост,да сте живи и здрави тројцата, господ да ве чува
Прочитав...едно од девојчињата го имаше објавено линкот овде на форумот. Пребарај, ќе го најдеш, од пред 2-3 недели, кога си пишувавме за ова.
Супер заедно сме тогаш и мојот беше на 3тиот ден во неделата 1 ден пред тебе. Мене ми вратија само 1 ембрионче
Ох милички срценца на мама и тато радост бескрајна да ви се секогаш Едно ама највредно ке биде дај боже заедно да си се радуваме
Со лесно да ти поминат овие 2 недели и да се израдувате прво на висока бета па на срцева реакција па на се останато што ќе следи до самото раѓање на бебушот . Ако немало за замрзнување ништо страшно зашто нема ни да ви треба ..ова ке биде успешно
http://markukule.mk/Пронајдена-чудотворна-икона-со-исцел/ Незнам дали смејам вака да објавувам,ама може на некој ќе му помогне....
@cvekence 03 и @020Cinderella со лесно и дисока бета за две недели. @facule многу убави вести. И јас имав многу голема желба за близначиња. Ај може за второ ќе бидат Инаку се согласувам дека доколку некој не може да си пронајде начин, за сам себе да си влијае со позитивна мисла, психолог е права работа. Не само за ова туку за секоја работа во живото. Позитивната мисла и размислување се многу битни во животот.