Предпоставувам дека бидејќи сеуште не се знаат деталите па затоа не кажуваат мн. Секако до септември ќе се знае се точно па ќе не известуваат. Сепак ова се само првични информации.... Уживај летово, септември ќе дојде
Не знам како не сум прочитала сега видов , со лесно и со позитивни резултати ...опуштено со верба гали меше одмарај јади овошје зеленчук пиј вода и гледај комедии
Јади си ако ти се јаде и кафе напиј си се, нема врска со резултатот на тестот Пуштам среќа за висока бета
Фала мила Нели сум ,како луда едвај чекам утре да направам тест но и се плашам многу но ќе мислам позитивно ти благодарам срц.
Срцка не се плаши за утре мисли позитивно и ќе си ги видеш двете цртки утре. Ајде колку потешко поминавме издржавме сега е најубавиот дел од целата оваа постапка. Стискаме палци и чекаме позитивен резултат утре
@Sara mila stiskam palci za pozitiven test i visoka beta so srekjicka utre mora da se uspee samo so pozitivna misla
Искрено се надевам дека и на вас ќе ви ја соопштам долго чеканата радосна вест бидејќи во нај тешките денови сите вие бевте со мене а јас сум ви многу благодарна ве Дај боже мила
Девојки, дали знаете во систина докторите летниов период кога користат одмори и колку,...пример ивановски?!