Izgleda ne me bocna ubavo vcera ovaa... imam masala modrica denes. Prvo bockanje bese, sto ke bide do kraj ako vaka prodolzi?!
Nepoznato mi ova..jas dodusa vo stomak gi stavav ako ima toa vrska, imase nekoe cuvstvo kako bockanje i peckanje, no momentalno, znaci maksimum za 5min i se pominuvase. i obavezno mi rekoa da se pomine so alkohol mestoto i pred ubod i posle ubod.
Ne smee da prodolzi taka, loso si bocnata. Mi se slucuvase i mene loso da me bocnat, i da, togas pecenjeto e po izrazeno (2-3 min.) i se pojavuva modrinka. No imase i bockanja kade voopsto nisto ne cuvstvuvas. Zavisi od agolot kako vleguva iglickata i mestoto sto se bocka.
Znam deka ne me bocna ubavo.. denes ke gi resam! jas se bockav so fostimon i nikogas nemav modrinka.. do ovaa sto me bockase e sigurno
Devojcinja, edno tehnicko prasanje. Vi baraa celosna depilacija pred punkcija? Znam vo remedika baraat. Me interesira cisto da se organiziram i da se spremam psihicki.
mdenkov ,podravka cestitki. ......imajte lesna bremenost. Podravka mislev deka so slabi jajnici tesko,Ama eve mi davaas nadez
Denes milina! Bolka minimalna, a traga nikakva. Ovaa od vcera se pretvori vo babacko modrica! kupuv hepatrombin pa se mackam. Ti kade se bockas? A rakata i mene me boli uste od prvoto bockanje
jas vo remedika se bockam ,vtorata i mene ne me bolese (za sreka) inaku vcera i denes taka-taka se trpi ,mala bolka.zavisi od sestrata kako k e ja stavi
Jas i ja pokazav modricata denes na drugata sestra, pa mnogu se trudese da ne me boli mi rece mn poleka mi ja stavala. Toa mu bila majkata. do kade si so postapkata?