Фала ти, секој совет ми е добредојден Секогаш после 2 недели откако сме ја завршиле терапијата,повторуваме спермокултура.За спермограмот неможам да откажам зошто ми е закажан од пред 1 недела а и на ист ден ќе правам и 4д и закажав на консултации кај Трајковски.Што е тоа е, само се надевам дека конечно ќе се излечи мм од оваа бактерија
Знам знам и јас уште чекам нема ништо многу сум нервозна им се јавувам не ми креват чим нема ништо утре сабајле ќе одам по тестот Знам и јас дека чекате но и јас веќе од 7чекам нема никаков меил утре ќе одам по тестот нема сон денеска за мене Душичке и јас си чекам со часови со телефонот во рака чекајки и сум заспала им се јавувам по цели часови не креват да знаев ќе одев на друго место ама ете бидна веќе здравје утре сабајле прва работа ми е тестот да си го земам и се надевам на висока бета
Па они ми рекоа ние работиме со 5 а резултатот излегува во 7 ако сакаш може по меил да ти испратиме или дојди си утре? Јас реков вие пратете ми го по меил иначе и утре ќе си дојдам јас ете тоа беше чекам уште нема ништо господ знае само како чекам како Секако зошто да не 700 денари миличка
Сигурно нема и од кај ќе им текне заборавиле можеби затоа нема ништо Девојко ајде брзо одговор ми треба 0.10 има ли надеж Не нема нели
Како мислиш рано и крвта наеднаш?? Да не те доразочарувам ама ако има бременост на 13ти ден во било кој ден од денот да се провери ќе покаже висока бета..
@Sara mila Овај пат не успеа душо, но следниот сигурно. За мала утеха.....мал број жени успеале од прв пат. Следниот пат се зголемуваат шансите за успех, ќе се знае каде треба повеќе да се внимава и што треба друго да се прави.
Исплачи се, но не се разочарувај! Ќе продолжиш понатаму...0.1 е негативен резултат, кај мене секогаш било толку, но тоа е, се додека има и минимална надеж ќе одиме понатаму.
Па и да плачам што кога душата ме боли толку многу не се имплатирале ембрионите така кажа многу лошо сум имав надеж и бев сигурна но ете не бидна Ми рече ќе правиме ифв на спонтан циклус исто ли е тоа како и обичното има ли успех има направено некој од вас во јуни ќе правам така кажа колку кошта тоа? Без фондот нели не го покрива и ова.или треба 6 месеци да поминат за нов ваучер
Мила ќе биде нареден пат сигурна сум биди јака. Многу добро знам како ти е. За преку фонд мора да поминат 6 месеци и пак да пуштиш документи, на спонтан ќе мораш на приватно да си правиш. Не разбирам како одма ти вика ќе правиме на спонтан во јуни нели прашуваат дали имаш пари за тоа. Без осет се стварно. При спонтан циклус обично се вади по една ј.клетка мој совет ти е да си почекаш 6 месеци зошто да си даваш пари од џеб. Односно ти си знаеш колку финансиски можете да го поднесете тоа.