Честиткиии, со лесно.... за што ти ги даваше докторот инекциите Триптафен? Витаминска терапија се или не?
Фала миличка,незнам мислам не се витамински 20 дена ги примав ама нз немаше на нив мак упатство, во плодност ги зимав јас.
Триптофемот се како суперфакт, во плодност ги даваат кога се прави ивф на приватно, 560 ден е една инекција. Позз
Фала ви на сите на честитките мн сум среќна сега добив резултат бета хцг 184,9 на 12 ден што е мислам доволно. Сега се радувам и дај боже сите вие да си дочекате позитивни тестови. Поздрав до сите вас
Одлична бетаааа јеееее ЧЕСТИТКИ ОД СЕ СРЦЕ имај си убава лесна и школска бременост.Радувај се веќе и гали го мешко
Фала ти мила од срце мн сум среќна да веќе си се радувам. На сите исто ви посакувам што поскоро сите да си се радувате во позитивни резултати*
Zdravo na site clenki na forumot. Nova sum kako clen, no citatel sum podolgo vreme. Nacinot na spodeluvanje, komunikacija i megjusebnata podrshka me privlece za da stanam clen, no sepak pred se istiot pat kojsto go odam jas kako i site Vie ovdeka. Imeno, posle site mozni ispituvanja, nikakvi problemi i kaj dvajcata, 5 neuspesni inseminacii, dijagnoza za idiopatski sterilitet i pominati 7 godini, konecno resivme deka e vreme za ivf. Dobivme vaucer od fzo i za edna nedela ke treba da pocneme so procedurata vo Plodnost kaj dr. Tashe. Dr. samo mi rece deka ke bide po dolg protokol. Sakam da zamolam i prasam dali nekoja od vas moze podetalno da mi opise kolku vreme i kako po denovi i se odvivala terapijata vo dolg protokol. Izvinete na opshirnosta.☺
Cestitki☺ Posebno me raduvaat vakvi srekjni prikazni,se nadevam deka posle 7 godini i konecno sega so prvo ivf da pocustvuvam vakva srekja. Neka ti e so lesno!