Ovaa sestrava sto krs me bocka, ko sudena da mi e.. pak ona denes. ama ja resiv! I vikam, vidi kolkava modrica, poleka stavaj mi. Popopoleka bese od prviot pat, ama voda moze da i nosi na ovaa od vcera
Daj boze site so lesno da ti bidat Odvaj cekam da stignis do krajot. Od srce ti posakuvam uspeh i da se pridruzis vo klubot na bremeni feminki od forumov
Ехеееее колку модрици имав, двете раце ми беа помодрени. еднаш ќе те боцнат убаво, еднаш нема и тоа е модрици ќе си се појавуваат, ама нека бидат тие најлошото нешто. Уживај, немаш гајле, се заборава
Taka e! Ama pa site me prasuvaat kaj sum se udrila! Neznaes kolkava modrica e! I taka plakam- koga mozam doktor da biram mozam i sestra ili bar da i kazam da e povnimatelna
Мислам дека тоа едноставно има врска до "лесна рака" или "тешка рака", ако она има "тешка рака" колку и полека да ти ја става, пак че ти направи модрица, слично ко на забар, тој со "лесна рака" од прва ќе го извади забот, другиот ќе се мачи и тене и себе ама ќе го извади. Апсолутно имаш право што сакаш да и кажеш, твоја рака, твоја модрица, твое тело, твои пари...
denes nema morica aj da e modrice malo, aj, ama ova e babacko posle ke sliknam Tetkata pazese vcera poveke. Ama ako ima dr denes ke kazam dr da mer bocka.. I tocno ima vrska lesna, treska raka. Mn me pece ovaa koga me bocka. Koga bese drugata, samo malkucka peckase
@kukla21, извини, не сум во тек, со што инекции те боцкаат, што примаш? Јас овој месец пак одам со инсеминација (4 по ред), а ми даде докторот само мала стимулација со фостимон. Денес примив една ампула, ми ја ставија во стомак. Ништо не почувстував, ама апсолутно никаква болка, печење, ништо.. Дури се охрабрив утре сама да си ја ставам втората, само треба да си купам шприц. Ако толку ти е болно боцкањето, да пробаш во стомак?
Primam suprefakt. Se imam i jas bockano so fostimon i nisto ne cuvatvuvav. Ovie malku pecat. potocno, ako neubavo se stavaat pecat mnogu, a ako sestrata ima lesna raka, milina, samo malo peckanje se cuvstvuva. Denes brat me bockase - mmmmm milina. Sekunda rabota, bolka ic. alal da ti e sama ako se bockas. Jas nema sansi! Jezivo mi e, ma kolku saka lesno neka izgleda! Si plativ paket za bockanje, nek bockaat oni A kade se bockase denes?
Ме боцнаа на 5-ти, во соба за терапија. Бев во работно време. Веројатно фостимоните не се проблематични, затоа ми се виде така. А, за утре, уште не сум решила 100%. Ако ме мрзи да одам до таму, може ќе пробам сама. Само две ампули ми даде, па контрола, па евентуално ако треба уште една. Машките изгледа понежни се...
И мене не ми одговара, ич. Се убив од лажење на работа кога морам да излезам, ама нема друго чаре. Денес бев на ехо, па ме боцнаа. Сега утре мора во истото време. А, во 3 саат, живо пиле немаше таму. Завршиле со пациенти, тек-тук по некоја ќе се појавеше. Ми спомнаа дека може и на матичен да однесам ампула и таму да ме боцнат. Така направив минатиот пат кога ја примав прегнилот, пари не ми зедоа на матичен.
@kukla21, уште денес и утре фостимон (денес веќе се боцнав), во понеделник вечер стоп инјекцијата, во среда инсеминација. Си одела по овој протокол? Ако не бидне сега, следен чекор инвитро.
Кај мене е еден фоликул, тој водечкиот, па сега ова со фостимонот е да се хранел и стимулирал тој едниот. Фостимон примам 4 дена. Ама, како да ми прави главоболка. Еве, само што се боцнав пред саат време, веќе ја чувствувам здрвена главата. До кај си ти @kukla21? Блиску си до пункција?
Нееее... до почеток сум јас. Вчера последни апче јасмин испив, па за некој ден треба да добијам. На 3 ден мерам естрадиол, и договараме терапија. Во меѓувреме се боцкам со супрефакт. Од фостимоните немав никакви симптоми. Ептен лесно ми легнаа Од супрефактов ми паѓа мн притисокот и ми се спие.