Драги мои јас денес бев на преглед 9 недела точно сум и го слушнав најубавиот звук...Сега сум поспокојна бидејки кога бев 6 недела не слушнавме ништо...Се надевам до крај ке ја истераме овој пат...посакувам кај сите што поскоро да се празни темата....
генетичарот Дејан рече дека многу ретко излегува резултатот да не е во ред, така да е формално испитување ама е добро да го имаш направено. За кариотип немаш термини до јули, на почеток на јуни да видиш дали ке пуштат термини за јули.
Не знам што ми е Само што у неколку наврати и лазаревски и ивановски ги имам прашувано и не ми рекле да го направам,...и сега така си се осеќам крива, дека требало порано да го направам на своја рака, како и се досега На трансфузиологија имам хла cross match, ама кариотип не.
Ајде без паника! Кариотип се проверува на ГАК во генетска лаб. Не паничи! Закажи си за јули и направи го. Ќе биде добар, џабе паничиш. Не познавам никој на кој му излегло лошо.
Фала ти душо На сите господ да Ви даде бебчиња Фала душо,така е немало правило еве уште никакви знаци.
https://www.change.org/p/министерст...etition&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg Онлајн петиција потпишете ја
Denes imav punkcija, od 7j.k. izvadeni se 3 so dobar kvalitet a ostanatite 3 ne se dovolno zreli, dodeka 1j.k. se unistila pri samo vadenje. Dali 3j.k. se malku, koe e vaseto iskustvo?!
Не е малку. Една квалитетна е сосема доволно за || Со нормална терапија, ова е сосема ок бројка што ти извадиле. Сега среќно, и за 2 недели со висока бета
Какво малку, таман се, не е битен толку бројот на извадени колку што е битен квалитетот на истите. Верувам дека овие 3 се супер, ќе си се оплодат убаво и паника не е потребно. Уживај и спреми се за некој ден дома да си ги носиш
Не се секирај, битно е да се квалитетни. Кажи ми кај кој др си и која терапија ја примаше (со ваучер или приватно)
Potpisano, ve molam da se potpisame site,na site ni e vo interes,ne se znae kolku vauceri ke ni trebaat,jas veke 2 iskoristiv
Девојчиња ако на некоја и треба нешто од ова нека ми пише ќе ги дадам ако е СК, друг град по Карго ќе пратиме, не е проблем. Од Маката имам испиено 2-3 апчиња, од Вит-Д исто 2-3 капсули, растворот само еднаш неколку капки.
Мила несе грижи не се малку. Кај мене извадија само 2 од кои една се оплоди другата не .Ми вратија една само и еве вчера правев тест бремена сум