Немој многу да се оптеретуваш, мисли позитивно и дај боже сите да се оплодат. На другарка моја една и извадија, се оплоди и сега има две годишна ќеркичка Честитки мила, со лесно да си ја износиш бременоста
Девојки едно прашање, денес ми е 11 ден од циклус, а имам многу болки во градите не пијам ништо апчиња дали е ова нормално или да правам еден тест затоа што и првиот пат кога бев трудна иако имав циклус иако бев бремена.
Со среќа мила, битен е квалитетот една да е, ама вредна.Позитивни мисли и за две недели висока бета очекуваме Ич не му ја мисли, прави тест и да ни ги покажеш || линии
Па не сакам да се разочарам ама ми изгледа малку чудно да ме болат градите во овој период многу е рано за ова болка во градите. Честитки душо
So sreka neka ti e mila, cestitki Samo deka citam ovde deka na nekoj duri i po 17j.k im vadele pa si vikam da ne se malku moite 3. Inaku ovie 3j.k. bile so bas ubav kvalitet, embriologot bese zadovolen. E sega dali ke se oplodat i kako ponatamu ke se razvivaat site molcat dodeka ne se sluci. Nikoj odnapred ne vetuva nisto
Многумина имаат болни гради и за време на овулација, според тоа дека ти е 11ти ден од циклус јас на тоа алудирам.. Ако мислиш дека има шанси за бременост направи си тест нема што да изгубиш
Епа можно е од овулацијата не ми се случило ова никогаш само еднаш кога бев бремена пред 4 години и веке не ама можно е имаш право
Фала ти мила многу.И јас на сите ви посакувам на тие што се бремени лесна и школска бременост а на оние што не се на сите Господ да Ви даде бебиња. Срцки сте сите ви благодарам што се радувате со мене
Da, piev aspirin, folan, femibion, ovunorm i vitamin D od 1000.i.e. 2 meseci gi odmarav jajnicite so mikroginon i piev bromergon bidejki malku mi bese pokacen prolaktinot. AMH mi e 1.
По колку гонали на ден примаше? Ова ми изгледа како природен модифициран циклус. Имав и јас слична стимулација и добив само 1 ј.к., така што ти си имаш убав број клеткички, дај боже и ембриончиња да станат.
Знам дека е ова скапа терапија, а прилично добра како што вика докторот, а сепак малку извадени....што др вика за ова?! Мила колку вкупно инекции примаше и од каде ги земаше(има многу разлика во цена кај нас и странство). Те прашувам дека и јас ќе правам на приватно затоа. Јас ќе сум среќна и со една извадена, затоа биди позитивна и уживај.
Тебе едно ќотече ќе ти удрам Каква една! Многу ќе имаш! Ќе се туфкаш за пари за замрзнување. Толку сум убедена во ова! Ист случај ко ти бев кај Лазаревски! Ист! Разбистри си ја главата и имај убава мисла. Ќе имаш доста и квалитетни!