Знам, ама кај нас нема ништо основно, а и докторите не ги ставам во нешто многу стручни. Барем не за вакви постапки.
Кај нас во Струмица ја има, ама не можат да ја одржуват и не знаат да ја ракуваат. Имаме сега и 4д. Имаше еден доктор Маџунков, он добро ја баратеше, ама се врати во Скопје. Сега овој Гуџелов ја наследи и 4д. Пола саат ми правеше снимка на 4д. Не можеше да среди Contrast vs Tint.
Девојки, читам дека некои од Вас земале витамини како припрема за ивф. Јас веќе пола година пијам Pregnacare concepcion кои,како што пишува, ги содржат сите витамини и минерали кои се потребни за припрема за бременост. Пишете нешто друго што би можело да се додаде. Јас од следната недела ќе започнам со терапија за прво ивф. Имајте убав неделен ден
@Miss G Каков аспирин пиеше и по колку?Може ли исто да ми кажеш какви се ovunorm и за што се пијат поконкретно? Фала ти.
Ајде мила само смирено,стабилизирај ги хормоните и да не израдуваш со висока бета Каде ќе испитуваш бета, каде што го правеше ивф-то или на државно?
Јас пиев: - MAKA - Q10 - метилирана фолна - Б6 - Б12 - Б комплекс - после мака и Q10 докторот ми ги замени со Овунорм.
Tи благодарам миличка. Во приватна лабораторија ке испитам па ке ви ја пишам убавата вест се надевам Дај боже да ти правам друштво
ne rabote aparatot za hsg vo strumica rasipan e na mene zatoa na gak me snimaa sega na 9 maj a za peticijata ni falat uste 35 potpisi
Ајде само позитивно се ке биде во ред...нема паничрње *** Дали може некој да ми даде инфо колку време се чека ваучер? Прв пат ке ми биде ..во вторник правам 4д и така имам комплет документација...бидејки не сум од Скопје планирам документите директно во фонд во Скопје но кажете лесно ли се наоѓа?
Се потпишав на петицијата сега вели дека фалат уште 13 гласа. Тие што се немате потпишано потпишете се мн е едноставно. Поздрав
Jas sum mnogu vo guzvi i edvaj uspeav denes malku da ve zirnam.upatete me za peticijata utre odma jas ke gi obezbedam ne samo 13 tuki 33 potpisi