Многу ме израдува момиче. Со лесно нека е. За девет месеци во прегратка цврсто да го гушнеш тоа што е сега во твоето меше. Многу ми е мило те 
Trajkovski dobro si ja zavrsi i ovoj pat rabotata.A mu trgna so zenski bebinja Te mislev.Nesskav da ti pisam,znam kako e vo tie momenti.Cekav sama da pises.Zal mi e,no znaes utesitelno od sevo ova e so bese na inseminacija.Procentot na uspeh e mal.Jas pred ivf pravev ins.Znaejki deka ke bide neuspesno,no maz mi bese nekako pozitiven pa za negov kejf.Posle 3,4meseci imav ifv,iii Ete vo mesko e malata kukla.Ke uspees.Nemoj ds gubis nadrz.Silna si znam.Mnogu sme slicni.Nikogas ne se otkazuvame.Gospod e so nas.Samo pozitivno
Колку време помина од хистероскопијата? Не се плаши, јас сум имала такви парчиња и сум крварела обилно на втората хистероскопија. За крварењето добив одговор дека е од премногу хормонска терапија . Пиев микрогинон па продолжив со циклопрогинова и можно е како циклус да сум имала. Ако мислиш на лошо до сега ќе се појавело нешто недај боже. Ако крварењето не помине, на доктор да ти направи ехо . Ќе ти препише терапија и ќе се намали крварењето.
Ви стасува ли некакво известување по пошта дека се реализирани рефундирани средствата за Клексанот или само стасуваат парите на трансакциска сметка?
Izvestaj stignuva.Pred dva dena mi stigna.Nekoi pisuvast deka prvo pari im stigaat.Jas imav stignato od Fevruari 2 izvestaja a pari nemase do pred eden mesec
Ми препишаа циклопрогинова може ќе престане крварењето од нив ќе треба да ги пијам цели, белите па кафените. За да ми се регулира цуклусот.
Убавици има ли некоја од вас која се спрема за нов циклус во кој ќе треба да почне со клексани-имам неколку прашања околу тоа??
Zenski, da ve izraduvam i da vi posakam na site da si ja pocuvstvuvate ovaa sreka. Prvo invitro maski i zenski faktor kombinacija, beta 1400 kaj TRAJKOVSKI, koj za mene e bog.