Momichuleee cestitki od srce so lesno da ti minat ovie devet meseci i tebe i na site sto imate pozitivni testovi
Јухуу честититки! Ти посакувам школска бременост!! Баш гледам пред некој ден NewBorn извадиле ѕвезди за review на FanPageot, ќе им го бомбандираме со 5ки
Честитки до новите бремени!!!За бог не е бог,Трајковски,само доктор што се посветува на случаите е,инаку сите ке бевме теудни кај него што сме,а јас еве не сум .Но морам да кажам дека убаво му тргнс,а сепак слава на Бог што ви дарувал бебчиња и со лесно
Многу си во право @bebaa, ниеден од докторите не е ни бог ни светец. Сигурно sunisshining4all од излив на многу среќа го доживева како таков Мислам дека човекот има познавање, а моментално во околносите во кои работат во NewBorn се сеуште нови и имаат доволно време да посветат на пациентите. + им се поклопиле коцките кај голем број од активните форумџики На почетокот, додека ја немаше анкетата, се вратив од стартот на оваа тема и броев успешни зачнувања во клините и докторите. Мислам дека до првите 500 страни, д-р З. Петановски (Ремедика) водеше со најмногу успешни зачнувања,а вооедно и Таше Плодност. Се е до периоди, до посветеност кај пациенти и едноставно друг елемент кој воошто не зависи од нас, да го наречам "поклопување коцки". Според мене.
sto znaci taa dijagnoza obstruktio tubae bilateralis taka mi pisuva na hsg snimkite procesot bil prekinat zaradi krvarenje a i kako sto mi kaza dr trajanova i dr trajkovski dogovoreno bilo da ja snimaat kaj mene samo matkata na hsg ne i tubite oti ke odam na ivf matkata e uredna
Секако дека докторите не се ни богови ни светци само одлучиле да се посветат на многу благородна работа со која им помагаат на илјадници луѓе. Ние сме им многу благодарни што го вложиле својот труд да стекнат такво знаење со кое ни го подобруваат животот.
Никогаш не сум испитувала и никој не ми ни рекол и не мора. Знам испитуваат оние кои имаат проблеми со очите црвенило, солзење, дрлки, печење.. Ти зошто би испитувала, некој ти рекол или од многу читање??