Ако фсх е висок а амин низок првиот ваучер го даваат со свои јајце клетки, вториот со донирани, мене така ми одобрија.Првиот со мои вториот со донирани јк.
А ако од прва ми одобрат мене со донирани само, може ли јас да си одам на приватно и да си пробам со мои?! Немам обврска да им го користам ваучерот,така?!
Да немаш обврска да го користиш ваучерот и ке ти се рачуна како неискористен. Убедена сум првиот го даваат со свои така пишува и на страната на фондот. Приватно можеш да направиш со свои и јас после ваучерот со донирани направив ивф со мои.Не ми е искористен ваучерот. Не се секирај ке ти одобрат со твои и ке успееш ке забремениш со свои. Само опуштено те
Абе ќе пробуваме со наши се додека има шанси,дур има каква таква надеж. Ако не бива, одиме со донирани. Не е смак света. Битно е мајки да станеме, да се оствариме како родители. Јас и мм реално доцна се најдовме, но верувам дека за родител никад није касно. Со 4 иуи?! Извини срц,можда си ми кажала,имам заборавено
Ајде позитивно. Ти колку пати само остануваше природно бремена. Не се сомневам дека ќе успееш. Битно во меѓувреме го отстрани проблемот за вонматеричните и нареден пат сигурна сум дека ќе биде се како што треба.
Никогаш не е касно да се стане родител .Борбата продолжува се додека не го добиеме она за што се бориме бебче,за овој дар од Бога вреди да се бориме и ке победиме.Ќе успееме ке станеме мајки а нашите најсакани татковци.
Јас отстранив септум и полип( тоа баш и не е некој проблем за ванматерични ). Каналите ми се проодни. Последно размислување на др беше дека покрај слабите резерви имам и лош квалитет на јк. Затоа и можда идело до толку ектопични бремености. Еве веќе два месеца пијам мака,коензим ку19, дхеа, некои витамини германски ми донесоа ,јадам од тие смоквите па ќе видиме. Леле луѓе дали од овие аповите,дали од нервоза, ама јас за 2 месеци качив 8 кг. За јадење се исто јадам. Страшно
здраво девојки!денес ми е 11 ден од трансфер и имам кафеав исцедок со многу малку бледа крв!дали има шанси да сум бремена или предменструација е!!
Од тоа што го пиеш не би требало да качиш кг. И јас истите ги пијам и немам такви големи промени. Се мачам со тежината и многу пазам...де хроно, де мои протеински комбинации само да нема голема промена во тежината. Се плашам да не ни се хормоните
Мила и мене во извештајот ми пишуваше колку ми е амх и им го пратив неможев да го скријам или требаше нов извештај да се молам да ми пишат со врски Но, и ФСХ ми беше мене високо и немаше бегање мораше да им го пратам оти ќе ме вратеја за тој документ секако. И нормално одбрија со донирани... Сега најверојатно есенва ќе пробаме уште еднаш со наши на приватно така решивме и после ќе пратам пак документи да ми одобрат со донирни и тој ќе го користам ( ако е неуспешно второво). Има шанси и тоа и тоа. Кај мене беше менструација, покрварев исто на 11ти ден од трансфер. Прво кафено,па розево па убава крв црвена.
Денес можеш да направиш тест за да знаеш дали да продолжиш со терапија.Дај боже да си видиш две цртки.
Од коензим ку19 си качила килажа мала шала(не се лути појако беше од мене морав да напишам ) Мило ај малку поопуштено значи ке те вратат за хепатит б,ц на маж ти ке им ги пратиш и ке ти одобрат со твои јк. бидејки ти е прв ваучер. И сигурна сум дека успешно ке биде,ти кажав дека бргу ке шеташ со полно меше не се стресирај и замарај сега со непотребни работи. Инаку килажата може да ти е качена од тие витамини германски,од овие другиве што ги пиеш не верувам мада секој организам различно реагира Те гуш муш и малку релакс сите до една ке бидеме мајки кој сега кој покасно само трпение и верба*
Е ако де нека делува па сега 10ли 19 ли е не е важно https://www.amazon.it/Vitamin-co-Enzima-30mg-Capsule/dp/B00KOUZWFY
Оди испитај бета хцг и ќе знаеш на што си! Јас на 21 ден прокрварев обилно и крварев цел месец а веќе сум 36 недела со близнаци. Крварењето било надворешно. Нема правило!