Може како не душо.Пред некое време прашав на форумот,никој не ми одговори, па затоа ја тагнав кукле,знам дек таа ги пиеше.Фала ви и на двете
Девојки дали таблетата аналгин ви го допира циклусот. Јас пиев и веке немам крварење само еден и пол ден имав крв. Поздрав
Јас за менструални болки секогаш сум пиела аналгин, а циклусите ми траеле 5-6-7 дена. Не верувам дека ти е од нив.
фала душо за одговорот,Од времето да не ми е, иако два дена ми се поврака савајле кога ке напијам вода.
Јас секогаш за менстроални болки пиев Аналгин и не ми била кратка менстроацијата напротив сум си крварела и малце повеќе од вообичаеното а болките стивнувале.Не е од Аналгинот.И јас сум имала такви месеци со оскудна менстроација поготово и по прекин на терапија по неуспешно ивф.
Женички поздрав! Каде носите брисеви-зошто нели нема реагенси за кламидија? Информирајте ме ве молам!
И јас пред еден месец за Кламидија го носев во Синлаб за 700 ден.А другите ги имаше во Институт за Јавно здравје и таму не се плаќа ништо бидејќи нели сме ослободени.Види побарај тел.од микробиологија и од јавно здравје и пролече да видиш каде има реагенси за таму упатот да ти гласи
Бремените жени се ослободени од партиципацијата, освен ако немаат реагенси во државната болница,па плаќаат на приватно.