Девојки ај ве молам за инфо колку време го пиевте микрогинонот? јас од утре почнувам па додека се слушнам со сестра Сашка некое искуство фала .
Даааа, ја имам да истерам уште еден одмор, и после почнуваме боцки.... Па задно ќе се радуваме со бетата(и вака и така сме со слична историја)....
Jas da od Bulgaria mi ja kupuvaat. I mi ja nosat. Neofolik meta vcera bas mi donesoa uste edna kutija edna imav ama uste edna poracav
И со одморите сме слични. Еден истерав,малку ми дојде, уште еден крај на јули и починњеее. Едвај чекам Страшна паника ми створи скриениот шеќер. Добро има некој што е имал скриен шеќер, а почнал со ивф?
Мене досега ниеден од докторите не ми кажал да испитам, па логично ми е да не смета. Иначе ќе го ставеа како обавезен преглед. Како им текна да го испитуваш?
na mene pak eden srpski ENDOKRINOLOG mi kaza da go ispitam ne nasite dr I izleze ureden arno ama oti imav anovulatory ciklus i mi dadea metformin I sega blagodarenie na niv imam redovni ovulacii
Aman bre za 3 leva kakov se tie neofolik meta jas sekogas gi kupuvam za 10 leva a I na net zenata I'm e taa
Јас на своја рака си го испитав. Мноогуу се здебелив последниве неколку месеци,многу почнав да мокрам, а вода не пиев скоро па ич. Цел месец си сумљав дека е скриен шеќер во прашање и за жал се потврди