Од интернет е сликата зошто не сум дома моите да и ги сликнам..иначе има цена и на моите i 8.90 leva pisuva moja greshka e pogore mesto 8ca 3ka sum pisala. Greshka sum pisala mesto 8ca 3ka bez paniki tastaturata na tel.na kirilica mi e pomala i gresham pri pisuvanje
А која е дозата која ја пиете? Јас искрено на своја рака си ги земав истите од Бугарија, и пијам по едно апче на ден.. А цената од аптеката од Софија од која што ги купив е 9.60 лева.
Не се секирај ќе го средиш.. по описот изгледа ти е акутно, од стресови и сл. Да се опуштиме некако летово, плажа, вода,. не е лесен овој пат за ниедна од нас. Па со среќа и со нови сили
Јас и по 4 пијам, ама тоа треба да реши доктор. не може ние тука да му кажеме на девојчето на лепе очи колку да пие. Се знае колку е дозата - едно апче 0,4, стандардна доза за фолна. За повеќе по препорака од доктор.
Микрогинон се започнува со пиење од 2 ден од циклус а се користат како контрацептиви, за смирување на јајниците
Ете и јас требаше да почнам но очигледно ке треба од нареден месец мн сум тажна но што е тука е докторот е на одмор па затоа дали некоја случајно знае колку чини префрлање материјал од една во друга клиника?
Не се секирај.И јас од септември ќе почнувам.Кога ќе му отидеме на Иваноски, сите со позитивни тестови има да се фалиме.Ајде да уживаме во летово, па од септември,одморени, исончани и со нови сили до целта
Хехеје а бе срцка си а комуникација со сестра Сашка како ти оди? Ивановски , но помалу сум лута, денес требаше да ме известат далинда почнам и ете не ми јавија , вака се нервирам како би се одвивала кпмуникациката понатаму?
Сашка требаше да ти се јави? Мене секогаш кога требало ми се јавила. Инаку Ивановски во август е на одмор, од 7ми. Едит. Пиши на Ивановски дали да почнеш или не?
Рече ке се јави мпжда и покасно е не знам дали да чекам уште ило да ја барам? Се јавува и после 15 часот?
За да закажам за консултации ја барав едно 5-6 пати, не ми се јави. Потоа ми текна дека др е на пункција од сабајле и и ѕвонав во 9 часот и одма ми крена.За понатаму,незнам, ќе видиме. Да ги поминеме прво консултацииве
Ти кажав сите овде од форумов,што планираме да одиме кај Иваноски,од септември заедно ќе си се дружиме и ќе успееме