И сега само зашто не ја доби Сашка ќе оставиш за следен циклус? Ммм стварно не знам зошто со неа толку тешко се комуницира
Jas bas zaradi sestrite izbegav od SISTINA dva dena zvonev togas na sestra Anita I posle ona mi se having da mi kaze oti dr lazarevski nema sloboden termin za April ako sum sakala kaj drug dr da zakazam I rekov ne fala kaj drug dr vo druga klinika kaj vas ne I tolku bese
Neznam jas poveke ne odam vo SISTINA ama utre ke ja prasam edna rodnina sto rabote vo SISTINA dali e vratena
Точно , тој веке ми одговори ,почнувам во август сепак , фала кукле Ке споделуваме се Мене најповеке ми е за матеројалот, дополнителен трошок ни е, до душа немам еден лош збор за докторот , мн добар и позитивен , ептен добар впечаток ми остави
Neznam za dr jas bev kaj dr lazarevski ama ova voopsto ne mi se dopadna sega sum kaj dr TRAJKOVSKI I sum prezadovolna
Овој пат сигурно ќе ни успее.. изгледа овој пат сите септември го чекаме..а пак кај Ивановски многу не има.. Јас вчера само што му пишав на докторот.. кога гледам ни минута сашка ми се јавува незнам зошто така со вас.. јас неделава неколку пати се јавив и од прва ми креваше..
Јас пред да почнам кај Ивановски читајќи тука девојчиња што пишуваат бев извадена од памет како ќе комуницирам и закажувам и за среќа бев водена од мојата интуиција и не згрешив..и затоа на сите ќе ви речам што планирате кај него да одите докторот е прекрасенннн, сестра сашка исто секогаш за се се тука...докторот одговара одма, сестрата се добива лесно проблем е само првото одење додека закажеш после се е лесно они ти даваат насоки како да стигнеш до нив ...воопшто да не ве предомислуваат ако сте решиле за него !!!
Devojki sakam da pratam superfact na edna zenicka.Me interesira kargo od doma doagaat?Nekoja so ima iskustvo da mi pise
Мила нас не чинеше 1700 евра од кои 600 евра пункција и 1100 евра трансфер, плус сите инекции и лекарства во Плодност во БТ. поздрав Мила јас ги примав гонал ф примав 7 дена и одма после тоа 8 ден ми беше слободен ден а на 9 ти пункција. ‘ дена по три дози навечер во една инекција. Една доза беше 1650 значи x3 =4950 дневно и плус истовремено поедна Триптофен.
Да @stevemila , брза пратка ја вршат оваа услуга. Од Врата до врата. тел за Струмица: 070 380 972 со лесно и успешно ивф за феминката
Во последно време не бев многу активна, но ете сеа ќе се активирам повеќе. Планирам да правам трансфер со замрзнати ембриони, ама претходно самоиницијативно направив испитувања на трансфузиологија, проверив хормони каде што испадна дека пролактинот ми е покачен 27(прв пат досега). Сакам да направам и имунолошки испитувања ама нема термини кај докторот Дејан Трајков. Сакам се да испитам пред да го направам трансферот. Се надевам ке се открие причината зашто прокрварувам уште на 9-10 ден од трансферот
Soprugot pravese krvna slika I sekerot mu e malku pokacen granicata e do 5.6 a nego mu e 6.1 sega ako ne ni odobrat vaucer,da se javam vo fondot da prasam dali za tret vaucer treba za nego krvna slika,dali vie ste prakale krvna slika I za mazot ili samo treba za zenata,i sega dali treba da odi na lekar da mu datat nekoi apcinja ili samo da vnimava na ishrana pa za eden mesec da napravi kontrola a sto nesmee da jade...izvinete na dolgiot post ama me fati panika
Праќај документите и ич да не се секираш. По најновите испитувања веќе се смета дека горна граница за шеќер е до 6,8 , исто како што за притисок се смета дека 140/100 е нормален... Инаку за таков шеќер како на мт нема потреба од лекови. Ако јаде мн благо и бел леб нега ги поднамали, чисто за по на раат да сте си. Со среќа за трет ваучер. Овој нека биде вистинскиот
Резултати после два до три месеци.Јас чекав 46 дена и тоа врски фаќав да почнат да ја работат крвта и така од интервенирањето до резултатот поминаа 8 дена.