Zdravo devojkimi ostanaa 4 merional 75 gi kupiv od Kosovo po 14€.Ako na nekoja i treba slobodno neka mi pisi.
Девојки,го има ли секаде клексанот и која цена е? Мислам дека 80% рефундира фондот со извештајот од трансфузиологот. Има некоја да ми појасни околу тоа??? Убав ден.
254 денари е клексан. Го има секаде. Фондот рефундира 90% од некоја замислена цена од 201 денар. Па пресметај колку % враќа.
Fala ti kukla21,jas ne znaev dosega dvapati koga podnesuvav dokumenti pustav I za dvajcata krvna slika,mnogu ti blagodaram
Јас никогаш не давав крвна слика од мм. Пишува и во документите дека само од жената треба. Од двајцата треба хепатитите и ХИВ.
Bubce daj boze da bide vistinskiot,ovoj pat site sto sme tuka da uspemee I da se raduvame site zaedno so visoki beti
Jas imam otvoreno istorija na ginekologija na bolnica i si gi primam kleksanite tamu bez pari, koga ke pomini mesec mi ja prodolzuvaat istorijata so izvestaj od transfuziolog. Ne znam dali vaka praktikuvaat vo site gradovi jas zboruvam za prilep. Od maticniot
Со што се миете таму доле,каков гел интима користите.На хомеопат ми рекоа ништо да не користам,само со вода да сум се миела и понекогаш растворена сода бикарбона.Ама мене ми е глупо да без ништо,па ај да видам тие што останале бремени што користат.
Јас и како девојка и кога останав бремена и сега го користам Dove сапунот и никогаш сум немала ни чешање,ни кандида,ништо.И не планирам да ги менувам.
Nisto podobro e nisto da ne koriste a dove da I jas si koristam se drugo od niv ama intimni gelovi nikakvi ne koristam toa mi e preporaka od ginekolog
Вагисан најчесто, цената е околу 500-600ден го има по аптеки, без посебен мирис Сум користела и Лактагин и на Еуцерин, ОК се и тие, цените на сите се тука некаде.. Јас не би можела само со вода, плус и во жешково, како небањата да сум си ја оставила би имала чувство
Jas Lani eden gel li sto bese koristev I odma cesanje mi se pojavi I od togas nisto ne stavam I maka si nemam eve veke 4 god od vaginalni bacterii a prethodno imav problem I so niv a plus na rab tie vecinjata takvi se gnasni necisti e malku da se kaze pa nemam nisto zatoa gledajte da gi isfrlete tie gelovi kolku sto se moze ni belo pranje nisto nemam a I luk si jadam cesto I brusnica plus
Јас со се, нивеа, carefree, она од ДМ, а сега алкагин. Цело време користам, не сум имала проблем од тоа.
Добро утро девојчиња Дишете на жешково? Јас да си се пофалам. За една недела леко леко сМкнав цели 5 кг. Навистина не било тешко ако имаш убава цел. Ќе треба уште десетина и има да бидам топ риба. Да не се стегам за јадење од септември,кога мешко ќе биде полн. Нема ли ни една во процедура? Ве сите
Jas nisto ne koristam od gelovi I oti vo golem del od kozmetickite proizvodi ima aluminium I parabeni