Obicno za bremenost se pie od 0,4. Koga ke kupuvas od apteka potencira deka ti e za bremenost i ke znaat kakva da ti dadat.
Kukla custvuvas nesto od puregonot,mene malku me naboluvaat jajnici.inaku koga sme kaj vitaminite,Nie treba samo vitamin C I kalcium taka?
брисевите се земаат кога се собираат документи за инвитро преку фондот собирањето на документите е релативно, одговор од фондот за месец дена, постапката различно кај сите, зависи како ќе се оди со долг или краток протокол
Nemas razlika osven vo 0.1mg sto ne treba da e problem. Od 0.4 zemi na Alkaloid, mene najvekje doverba mi vlevaat od nasite firmi.
Ништо посебно не чувствувам. Вчера малку како благи менструални болки, ама тоа беше 2-3 мин и толку. Баш сабајле дур одев на работа си викам како ништо не чувствувам. Единствен страв ми е докторот да не ми ја зголеми дозата денес.. До сега добро реагирав на терапијата, дај боже и сега да е така. Денес ехо, па ќе видиме. Уф!
devojki jas nekoj izrod sum nit imam macnini,gadenje nisto od toa,a denes sum 6nedela i 3dena site trudnici spijat mnogu,jas imam nesonica edvaj po 5casa spijam a zgora na toa i se budam nekolku pati vo tekot na nokta i eve denes glavata me boli mislam ke mi pukne
Е па си се преспала од супрефактот. хихихи.. Одиш ли на работа или си на боледување? Завршив јас со докторот за денес.. Он задоволен, јас со помал стрес. Терапија не се менува, таман ми била.. Во петок пак, мерење на естрадиол и пак на преглед
na rabota ne odam doma si sedam,planirram uste nekoja nedela taka- pa za natamu ke vidime kako ke se custvuvam,bitno e sega narednata nedela da go slusneme srcenceto na bebenceto......so sreka neka ti e na tebe kukla i ti posakuvam da gi vidis tie 2 crtki
im rekov od krka od 0.4mg i mi dadoa od alkaloid i jas mislejki deka stanuva zbor za istite si gi zemav,posle doma na net procitav deka na tie pisuva tifol-krka, a na mojte alkavit folna na alkaloid od 0.4mg i sega od tie pijam,pa se nadevam deka ne gresam
Обично пишува на паковањето. Нема штета од фолната и секако не е грешка...ама ако си земаш додатно некои витамини од оние мулти или слично би било добро да има и јод во составот штом е фолната паковањето без.
bez jod se, no kako sto napomenav jas do sega okolu 5 meseci non stop piev folna na replek od 0.5mg so receptata od doktorot sto mi ja pisuvase,e sega pred nekoj den procitav deka bremeni trebalo od 0.4mg i vo apteka mi ja dadoa taa na alkaloid