Za zenata se samo tie ispituvanja za mazot se prave hla tipizacija na IMUNOLOGIJA I cini4000 den a ako se potpise za donator na koskena srz ne plaka nisto a moze potoa I da ne donira koskena srz ako se predomisli
Нек даде што треба, какви писма, какви бакрачи Јас ништо не им давав - само тоа што го бараа и никакви проблеми немаше.
Хахаха....јас пишував писмо со објаснување зошто никако не можев да излезам на крај со нив. А и така ми се чинеше исправно, официјална комуникација.
Прв пат слушам писмо да се пишувало.. Кога сум одела таа ми го барала досието во папка и документот плус го ставала во него, таа веќе имаше што ми одговориле и си запишуваше дата кога сум и го однела и бараше мој потпис на истото..
Во ред е тоа, само кажувам не ми барале, ниту пак некоја претходно дала вакво излагање дека писмо пишувала..
И јас пишав пропратно писмо. Во неколку реченици. "согласно вашето барање за... во прилог ви испраќам дополнителна документација... " Така одприлика.
Да да, баш такво писмо, пропратно. Ти одговараат официјално со писмо, им враќаш одговор на ист начин, со писмо.
Фала мила моја, да се враќа секаде дупло Фала мила, овој пат ќе биде,мора да биде, некако позитивни мисли ми се вртат уште не започната, а замисли што ќе биде кога ќе започнам Ве гушкам а посебно лепотицата до тебе Фала миличка и тебе ти посакувам се најдобро
Девојки каде најблизу ја има оваа метилирана фолна,метилфолат -Неофилик мета?? Гледам дури во Софија нели има негде во поблиските места и градови во Бугарија па и во Србија ако ја има ако знаете?
Мој пријател вчера баш во Софија прашувал во повеке аптеки му кажале дека била повлечена од продажба неофолик мета сега за сега. Ова он ми го кажа колку е сигурно не знам. Доколку некако се снајдеш и купиш би те замолила вака јавно да земеш и за мене ако сакаш. Секако ке се договориме за плакање
Мила радо би зела и за тебе ако успеам да најдам начин ама немам како да одам и кого да пратам и правам комбинации за нешто поблиску ако има али незнам немам инфо дали има негде освен во Софија..