Сабајле се вратив, во 9 бев дома, во 12 веќе бев на преглед. Си го скратив одморот за два дена дека ми дојде порано,ама има и за што
Не ме чекаш за боцките, ама затоа во труднички пречек да ми направиш.... Со лесно и секако со висока бета. ПС.Овој пат на право место да биде....
Со лес! и две цртки! Време беше во темава нешто да почне да се случуваЗатаивме некако. Да тргне на арно кај сите!
Не можев веќе да издржам, не ми се чекаше уште еден месец. А во труднички ќе те чекам обавезно тебе и @Ѕвездички ,@Nadja_22 , @Valentina888 ,@lalapo ,@ocicka2014 @mac82 , ама сепак најмногу од се сакам да не изненади и превари @emkaemka . Тие две,со @kukla21 мора да се сретнат во труднички. Ве гушкам сите
@Bubce38 Ти ја испраќам сета среќа на овој свет,да имаш позитивен исхот и,израдувај не со висока бета.
Девојчиња утре одам до Грција. Си нарачав ампули мерионал (12 евра) и цетротиде ( 32 евра). Кај нас се 1290 м. и 2620 ц. ден. Голема разлика. Ако ве интересира цена за други лекови, пишете да прашам.
Бубче земи визит карта од аптеката и ќе ни ја кажеш. Сто посто и јас од септември ќе си докупувам инекции, па да си прашам во аптеката дали има и цена.Фала.