@Bubce38 за ќотек си! Да не знаевме повеќето ако не и сите останати, што е пункција да ти поверуваме, ама вака си се трауматизирала за ич ништо. Земи радувај се, 4ри моми убави се извадени, нема прв или последен пат ми е, страницата ќе ја затвориш кога рацете ќе ви бидат полни Собери се и на 8ми да си го однесеш дома најубавиот роденденски подарок @Lost angel со лесно, уште малку имаш па ќе се радуваме
@emkaemka Среќен роденден догодина со бебуш да славиш заедно да ги дувате свекичките.Не те знам лично но ме израдува впрочем се радувам за сите кои успеваат и плачам и тагувам со оние кои не успеваат.Но,кога ќе прочитам среќен крај на една мачна борба ми се враќа надежда и желбата за борба се додека не успеам.
Емче ме разнежни ме стопи од емоции дај Боже секој ден вакви постови да читаме Емче моја од убавини и срека да не куртулиш цел живот. Ти си ми позитив на месецот. Господ нека ве чува до крај знам и верувам ке бидеш најсрекна мама. Срекен роденден и догодина со бебушче ке дувате свекички Те гушкам @Bubce38 моја најмалку што ти треба сега е стрес и нервоза. Спремај мешко и радувај се бидејки овој роденден ке ти биде најсрекен
Vcera zastanav na tvojot nik tuka i nekolku pati te otvoriv,se mislev da ti pisam pp ama aj rekov..gore-dolu znaev niz sto si pominala pa da ne dosaduvam so prasanja...CESTITKI MAMICKE GOSPOD DA VE VARDI DVAJCATA/DVETE I zaboraviv HAPPY BIRTHDAY BEAUTIFUL MOMMY TO BE!
Од време на време влегувам тука со мисла да прочитам за нова трудница, нов позитивен тест и сега @emkaemka ме остави без зборови, солзи ми потекоа од постот. Честитки од срце, после се радувај се за среќичката во меше, заслужи в година заедно ќе дувате свеќички
И благодарам на секоја една што одвои време да ме прочита, пише убав збор, посака искрена желба, многу, многу ми значи
А мене пак солзи ми дојдоа Добро мм отиде во продавниа, вчера ми кажа ако се радуваш што плачеш Маж, кај да разбере
Ах бре кукле. А јас пак,читајќе те овде те доживувам како жена која во живот нема пуштено солза. Борбена,упорна,издржлива и искрена ,да, ама така раздразлива не те чувствувам. Ај право да прашам едно смешно прашање. Негде читав клексанот да се ставал во рака, " на тоа свадбарското". Што значи тоа,каде се боцка?!. Јас во рамо,ама дека сум крупна и бааѓи цврста многу ме болеше бе луѓе
Јас скокам од радост што моите друшки @kukla21 и @emkaemka се во исто време бремени. Ова е чудо ова е голема радост кој стварно човек да се расплаче. Емка и Кукла двете ве обожавам на посебен начин дури и Емка ја сонував ноќеска
@Bubce38 Како тоа во рамо си боцкала? Тоа е многу високо. Јас боцкам насекаде одма под мускулот. На "свадбрките" ми се појавија модричишта!! За да не те боли - 5 мин пред боцкање држи мраз на местото. Боцкај мнооооогу полека - бар 5 минути нека тече течноста. Вадиш игла, и пак мраз! Ти додуша можеш и во меше да боцкаш. Таму ич не боли. @monik55
Под рамо де ,да Абе што е тоа "свадбрките"?! Прв пат слушам. Во меше ми рекоа НЕ дека боцкам пролутекс ваљда. Инаку за во меше ќе немав гајле,салце има еден куп
Ихххххх. Леле маж ми се моча од смеење. Вика не е можно ова со терминиве. И тој ќе почнел да го користи изразов
@emkaemka јас каснам со честитиката, на патерица (голема торта, може на мене една глава од кучето ) Дека на паталошка ме управивте така добро со куклето, мислев сум го скокнала делот со најавата Нека сите желби ти станат дел од реалноста Се најдобро мамичќе Големо Благодарам @emkaemka до тебе и до останатите членки кои безрезервно се трудите да не оправите, да помогнете секому Сите од групава ќе се изчистиме. Нема сила која би дозволила така фини мајкички со толку добро срце да не ги исполнат прегратките со принова. Се ќе биде, само трпение и ќе дојде вистинскиот момент! Ви посакувам убав ден и плоден месец на сите до една
@emkaemka си пoдзaплaчив.... Ти пoсaкувaм нaјсреќен рoденден и дa ти се испoлни единственaтa желбa кoјa јa имaш пишaнo вo спoјлерoт пa дoгoдинa сo бебетo дa слaвиш рoденден. Ти пoсaкувaм леснa бременoст
Емкооо честитки и да си имаш лесна бременост и пораѓај .И ич да не се плашиш уживај си во периодов бе жено