Ајде не губи надеж, има многу случаеви каде имало само 1 оплодена јајце клетка и се дошло до позитивен резултат за бременост . Ти пуштам срека овој пат иако не се надеваш конечно да си видиш 2 црти и тоа со само 1 оплодена
не се откажувај, има надеж... не е се изгубено, а и последно што читав дека еден вратен ембрион има повеќе шанси... треба да си смирена ... не се нервирај пред време
Мила не се разочарувај никако.. Кај мене од 8 извадени, само една добро се развиваше и ми ја вратија во меше, и еве тераме бременост веќе 6ти месец. Само не губи верба ,мора да успееш овој пат.
Нема да плакам волку и од најголем ќотек. Ејјјј не можам да се смирам бе девојчиња,таман ја преболев пункцијата, пак страв ,сомнеж, јад.
@Bubce38 те разбирам во потполност како се чувствуваш. Те молам опушти се ке биде како треба и да знаеш утре му треба смирена мама на ембриончето не плачка(да ми извиниш на изразот ) Верувај и само верувај дека овој пат ке биде успешно те и ти ја пуштам сета срека
@Bubce38 деновиве не ми се верува дека си истата личност која инсистираше на темата царски рез. Те молам остани она старото Вубче кое го познававаме. п.с. "Извини страву, ти мене ме сакаш, ама јас се сакам себеси повеќе. Го сакам мојот живот повеќе од тебе."
Ќе се караме. Немој да паѓаш сега кога треба да си најпозитивна. Еве ти кажаа неколку примери каде со по еден се бременки, а и јас имам другарка која со еден изваден и оплоден веќе се гушка со ќеркичката. Немој да губиш надеж, сите сме тука со тебе. Претпоставувам со долг протокол си. зависи кога ќе добиеш циклус. Боцкаш до циклус - отпилика една недела, ако не ти е подолг циклусот. Па после тоа продолжуваш со него и од втор ден воведуваат стимулации 8-10 дена стимулации па стоп инекција па 36 часа до пункција 2-5 дена после тоа трансфер. Ова отприлика ти се рамките на целата постапка. Со лесно и не се оптеретувај. Се ќе ти обрајсни и докторот кој те води.
Ke bide ke vidis samo bez stresovi koga najmalku se nadevas ke bide uzivaj si samo relaksirano taman rabota ako taka se otkazuvame
Фала девојчиња на сите до една за пожеланието. Се дигнав. Утре ќе одиме по синчето и после заедно ќе јадеме торта. Му ветив на сопругот дека во април ќе го облечам најубавиот бел фустан . @manako1 hug: уште сега ти нарачувам од таа твојта баница место лангиди