Ете ајде така позитивно главата горе едно ама вредно јуначе опуштена утре да си и со убава и позитивна мисла да си го понесеш домче во мешето твое тоа златно јуначе.Господ ги слуша молитвите.Ти пуштам многу среќа Написисе В6 слободно.
Нарачај си . Дур да видеш ќе ја изврте. Туку има уште еден експерт таму. Орхидеа мислам и беше никот. И она праве такви "чуда"
Devojcinja, jas malku se pribrav,se sluci sto se sluci,odime ponatamo.. Denes dobiv ciklus,prv pat posle operacijata(vonmatericna),tocno eden mesec od intervencijata. Samo da minat pobrzo dva ,tri meseci i ke se obideme povtorno. No, se mislam da napravam proodnost na kanali(na edniot sto mi ostana),pred da probame bilo sto. Deka sega ispadna sme mozele i prirodno. Posle cetiri godini borba,iako vonmatericna,sepak nastapi prirodna bremenost, pa se plasam ako se obideme prirodno, dali mozebi i drugiot kanal e ispraven. Zatoa sakam da napravam HSG. No, se mislam koga e najdobro, ima samo eden mesec od intervencijata. Dali e vo red ovoj ciklus da napravam hsg i brisevi ili e rano da se pravi bilo sto?!..
@Bubce38 Ете така...малку попозитивна, "Од една искра гора изгпрела" таа поговорка доволно кажува, не требаат повеќе искри Еве сум ти јас за пример, 1 ембрион вратен и еве го сега 1 месец до мене си лежи Имај верба во Бога, знае тој дека сите треба да не израдува. Б6 напиј се, не смета, само може да користи.
Со лесно и успех утре. Поубав подарок за роденден неможеш да посакаш. Ти ја пуштам сета срека и ке чекам да пријавиш висока бета. Заслужуваш
@Bubce38 само верба и се ќе биде! Не е важен квантитетот, туку квалитетот, едно нека е ама вредно на мајка! Со лес утре И само релаксирано
Ќе месиме ќе сукаме баници мекици се што треба, нема проблем. @Bubce38 утре дома да си го донесеш јуначето и по 2 недели висока бета да соопштиш Ја читам темава одамна и се радувам за секој успех и ми е жал за секој неуспех. Не пишувам бидејќи не сум дел од темава, а многу сакам некогаш да дадам подршка или да честитам. Сите вие сте храбри жени лавици. Господ е голем сите ќе си имате бебенца
@Bubce38 so lesno denes , idi smireno zemi si go sinceto vo mese, posle doma da odmaras , galis mese i samo pozitivni misli bez baranje simptomi i nepotrebni nervozi . Rokni muzika , gledaj filmovi , citaj knigi , jadi ovosje i zelencuk i pij mnogu voda za sinceto da si zima vitamini od tebe i da raste i za 2 nedeli da porasne i da ti prati poraka koja ke bide visoka beta
Ајде со лесно мила, испрати ги лошите мисли далеку и оди си со позитивни по твоето сонце, ќе биде јунак на мајка.
So sreka i so lesno.Gali mese i samo pozitivno.Jas celo vreme im zboruvav na embrioncijata.Celo vreme si se molev i Gospod me daruva so edna mala dusicka koja sekoja sekunda me potseka deka ziveam za nea,i sekoja bolka i solza site ovie 10 god vredela.Ti ja pustam seta sreka na svetov
Ajde togas i dve bebenca prvo vo mese poslem i vo race. Godinite ni se bas tokmu, kolku se tolku se tokmu se.