Koga da cekame visoka beta? Do kade si vo postapkata? Lazarevski e, bese ili ke odi na odmor, mi treba informacija od tebe ili nekoja druga Feminka?
Девојчињаа,тука сум. Бидна трансферот. Сега ќе се галиме и ќе го чекаме денот за славење. Ви благодарам на сите за подршката. Се надевам вчерашниот роденден ќе ми остане во најубаво сеќавање. Овој пат без торта , но обеќавам за кратко ќе има и торта и се пропратно. Ве гушкам сите
Gali mese I uzivaj,za dve nedeli so visoka beta Dali nekoj znae Trajkovski koga odi na odmor,dali ke bide tuka pri kraj na avgust
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН БУБЧЕ и гали сега мешко збори му на јуначето и за две недели позитивен тест со висока бета да славиме тука.Господ е голем
Fala ti mnogu na odgovorot.Neka ti Sreken rodendenot da ti se ispolni najgolemata zelba,gospod e golem
Аха. Да ти кажам право малку се изнервирав кога ми кажа Владимир дека она ќе биде на трансфер. Инаку не ме бендиса ама воопшто жената
мене за пунција ми беше Татјана. сите 33 фоликули одлично ми ги извади, дури и Владимир беше презадоволен од задачата како беше завршена, дека не дојде до создавање на многу вишок вода во организмот. Само многу малку околу јајниците.
Не,не. Не спорам дали и колку Татјана е успешна и добра во работата. Далеку од тоа. Зборот ми е,ако сакав да идам кај неа,неа ќе ја одберев. Немам забелешка ни за работата која ја заврши кај мене. Едноставно, не ми беше пријатна
Те разбирам. И јас се чуствував слично во тие денови. Сепак бев многу благодарна дека имаше соодветна замена и работата беше завршена точно на време. Во претходното искуство во друга клиника, докторот имаше пациенти, па на трансфер бев оставена да чекам додатен саат и пол со полна бешика. Сепак, што било било. Гали мешко и негувај убави мисли. Протеини, протеини и протеини. Првите две недели јадев само пилешко секој ден
Gotovo veke ne misli na toa , sega opusteno so vitamini . Ne se optivaruvaj mnogu so ishrana . Jas go prasav Vladimir dali da pazam sto jadam sto smeam sto nesmeam i mi rece da ne si stvaram stres , da jadam poveke ovosje i zelencuk i se ostanato kako i normalno . Jas go izbegnuvav sekerot i prvata nedela jadev svezo avokado ( negde citav pomagalo za implantacija ) drugo se najnormalno . Samo prvite 5-6 dena poveke lezev . Slusav muzika gledav filmovi i se trudev da ne baram simptomi za da ne se opteretuvav i si galev mese za da rastat veke oplodenite j.kletki . Ajde so Gospod napred cekame ubavi vestiiii
Не сум во постапка сега а утре планирам да се јавам за да закажам.Немам инфо кога е на одмор.Можам утре да ти пишам штом се слушнам со сестрата