Cccccc! Ova e strasno! I mnogu neprofesionalno od doktorot. I za ova zasluzuva antireklama da mu pravis non stop. Neznaes kolku se nerviram na vakvi raboti. nehumani luge! Jas terapija primav 7 dena po 2 puregona. Denes na kontrola doktrot iznenaden, vika ne ocekuvav volku brzo da ima reakcija. Denes primam stop inekcija, vo nedela punkcija Samo za arno neka e
Kukla21,znam deka se ke bide vo red...denes,utre cooliraj,a vo nedela site ti ja pustame srekata tebe...gushki
Imam 12 devojki i 8mm endometrium mislam ne e loso inaku da ne sum raat denes sum natinata, nosot tece li tece! Uzas! Marfi, se koga ne treba, se togas se slucuva
@kukla21 засили со витамини дупла доза...и чувај се....ништи страшно......праќаме среќа за во недела....
Na 14 den mi paga.. ne ocekuvav sega da bide, a bogami ni doktorot. mala terapija, malku vreme, a kaj mene bejbi bum
Jas ne sum od Skopje,no sum skopski osigurenik,bidejki direkcijata na nasata firma e vo Sk.,pa mi rekoa deka dokumentite za vaucer treba da gi podnesam direktno vo FZOM vo Skopje. Dali nekoj imal takov slucaj? I dali vo fondot se prilozuvaat originali ili kopii od dokumenti?
Mislam deka nema da ti smeta ako zemas plus kapki propolis, mnogu ke te osvezat i ke ti go zajaknat imunitetot, no, za sekoj slucaj prasaj si go pak doktorot. Ti posakuvam mnogu sreka i da si gi vidis dvete crticki mila, pozitivni misli i uzivaj vo ona sto sledi...
Tocno e ova mila... Bidejki si Skopski osigurenik, dokumentite gi nosis vo FZOM vo Skopje, za zal. Sigurna sum za ova zatoa sto na moja bliska prijatelka istoto i go kazaa... I taa ne bese od Skopje, no rabotese vo skopska firma i morase dokumentite da gi podnesuva vo Skopje. Inace od site dokumenti ke si napravis kopii, pa originalite ostanuvaat vo fondot , a kopiite se za tebe. E, samo ke si prasas tamu dali treba da ti udrat pecat od fondot na kopiite.... Srekno
Dokumentite so pecat ke treba da gi dadete vo bolnicata kade go pravite IVF, taka da cuvajte gi, bitni se ))
Normalno e milicka,rano e za bilo kakvi simptimi,a i sekoj organizame razlicen. Ti uzivkaj si,odmaraj i misli pozitivno...ajde slavive tuka za tebe,za edna nedela ! Baknezi