@Milicka* ајде со лесно и со среќа,сите сме со тебеПолека една по една ќе си започнуваме и сите ќе се радуваме со високи бети
@Milicka* овде сме сите за подршка еве јас се боцкам веќе 15 ден, утре одам на фоликометрија, па нека биде се во ред и сите да се радуваме заедно
Добро утро друштво,....не следам баш па да ве прашам вас, дали има најави за евентуално повеќе ваучери за ивф,....за нас што сме ги искористиле
Navodno od septemvri ama neznam,ne sum sigurna.mnogu e haos i vo zdravstvoto kako i po site drugi institucii,menuvaat direktori i se se menuva ponataka.se nadevam ke ubrzaat...
Nema seuste nisto jas ja prativ peticijata za poveke vauceri vo inbox nafb na ministarstvoto za zdravstvo vidov oti e procitana no nema nikakov odgovor
Devojki ako moze nekoj da mi go pise brojot na Trajkovski,ne sum si go memorirala I sega ne mozam da go najdam,a treba da mu se javam
бубче ке изтегне некој позитивен тест со јака црвена линија или висока бета јас сум милион посто сигурна дека ке славиме
Ништо девојчиња. Не успеавме ни овој пат. Скршена сум,немам сили ни за плачење. Фала богу маж ми е сосема на нозе. Ме бодри,а што е најважно од се ме сака. Се откажувам. Немам сила. И покрај тоа што се труди да биде присебен мм, го осеќам душа му плаче. Ме гушна и ми рече: Знаеш бубче,јас у суштина и не сакав дете,ќе треба да те делам со него,а јас те сакам само за себе. Можеби па и навистина треба да ми биде доволно и ова. Сакам и сум сакана. Знаете,мене пред 14 г Господ ми ја зема првата љубов. Токму кога се спремавме за заеднички живот. Носев син. Мајкин тој, не можеше и тој да издржи. Си замина од мојата утроба. Си го сакал тато. Наредните 10 г живеев ,ако може да се каже живот тоа,од денес за утре. Копнеев за малку љубов. Но не верував дека е можно. Си мислев јас не заслужувам. Два пати си посегнав и по животот. Не успеав. После многу год го сретнав него,мојот сегашен маж. Најубавиот човек,најдобриот другар и брат,и најсаканиот љубовник. Моето се,мојата душа. В миг заборавив за сето лошо во животот. Ме исполни и ми даде неизмерна љубов.А тој?! Тој ме чекал и повеќе од 55 год.Ме најде,го најдов,како во филм. Но,господ не дава се. Затоа,благодарна сум и на ова. Можеби е сосема доволно. И така девојчиња. Се искажав ,ми олесна. Ако постот смета,бришете. Јас од срце на сите посакувам господ да ви даде се што сакате. За мене ќе си посакам само да ми дозволи уште долго време да уживам во љубовта,да сакам и да бидам сакана. Друго не барам,обеќавам господе. И за ова,за оваа љубов, сум ти и повеќе од благодарна.