Ох каков статус НЕ БУБЧЕ НЕМОЈ.. сите сме вакви по секој наш неуспех, но Бог ни дава сила за брзо време да се опоравиме и тераме одново се...ќе успееш биди трпелива. Знам ова е најтешкиот пат за сите нас, но неслучајно сме избрани баш ние, зошто ние сме силни и се ќе издржиме и ќе успееме верувај. Многу пати и јас сум мислела Бог не дава се, нема совршено никаде но мора да се надеваме дека ќе успееме мора само тоа ни останува вербата.. Се надевам ќе продолжите понатаму, но доколку сте решиле ви посакувам и понатаму да се сакате и сложувате бескрајно сепак тоа го одржува бракот, шетајте, уживајте...што и да одлучите ви посакувам среќа до небото...главата горе и многу среќа и успех во се....се надевам Бог ќе ви даде сила за нов следен чекор но овојпат до посакуваната цел да дојдете те гушкам ❤
Ах бе...Не вели ништо, исплачи се и терај напред. Глава горе, знаеш дека ние што и да одлучиш ќе те поддржиме. Релаксирај се малку овој период. Те гушкам!
@Bubce38 така викаш сега затоа што е тој моментот. Од утре друга страна вртиш и малку потрезвно ќе размислуваш. Жена како тебе не се откажува така лесно! Те чекам брзо со нов пост!
@Bubce38 Ме изнаплака девојче...тебе душа ти се кине, ама ти си силна и ќе се издигнеш повторно. Верба само. Одлука за понатаму не се носи сега, одмори од ова па потоа. Ќе имаш среќа голема верувај. Љубов имаш имаш се. Имаш поддршка од мене и од сите форумки што и да одлучиш понатаму. Те
Бубче без вакви статуси те молам. А тест направи, оти мислам дека не ти поминаа 2 недели да не си го направила премногу рано? И ајде глава горе, знаеш дека ние мајкички секако ќе станеме некој ден , на овој или на оној начин, ама мајка ќе осетиме како е да се биде тоа сигурно!!!
@Bubce38 мила јас само ќе те гушнам. За мене си една прекрасна жена , во секој смисол на зборот. Ја имаш подршката од маж ти, а тоа е најбитно. Прави како те води срцето. Ама сигурна сум дека еден ден ќе го добиеш посакуваното. Голем борец си!
@Bubce38 мораш да веруваш. Нека помине време мора време. Не смееш да се откажеш зошто еден ден ќе го имаш најмилото во раце. Имаш прекрасен маж и Господ кога најмалку се надевате ќе ве израдува Ме натажи твојот пост до бескрај. По милионити пат помислувам колку нефер е животот. Ама еден ден ќе мора да ти врсти со убаво за се, ќе видиш мила Бубче
@Bubce38 ме расплака бре женче Ти си прекрасна и немој да тагуваш...никогаш незнаеме животот што ќе ни донесе може овој пат бил последен пат на солзи и тага допрва следуваат убави денови што Господ ги чува за вас двајца.Чувајте си се сакајте си се без љубов сме ништо.Ти си пресреќна покрај твојот сопруг што во секоја секунда ти е најголема поддршка и мотив за се во животот.Вреди да се живее за тој човек Господ ве споил и бидете еден до друг чувај се и те чекам со најубавиот пост од дното на душата ти го посакувам успехот Бубче и Господ е голем да знаеш.Што и да решиш тука сме со тебе
Ох, @Bubce38 читам и плачам... Кога мене ми е тешко,штом го читам твојов пост, можам да замислам колку потешко ти е тебе што си го преживеала сето ова Што да ти кажам?!Животот е суров ама штом си имаш сродна душа што те сака, сакајте се и уживајтеееееее.Некогаш кога човек најмалку се надева е баш тогаш ќе се случи чудо. Исплачи се денес и Радувај му се на животот а останатото само ќе си дојде, ќе се склопат коцките и ќе се радуваме и ние со тебе. Од дното на душата ти посакувам во брзо време да прочитам твој пост, во кој ќе ни кажеш убави новости
@Bubce38 само големи гушки за искрените зборови, живот без правила.. Јас не знам зошто ама верувам дека ти и мажето кое те гледа како капка роса на дланка ќе имате бебче! Овој пат не беше ваш, да речеме така требало да биде и точка! Ама сакајте се многу и наскоро, многу наскоро ќе трепериш пред позитивниот тест и бебчето наместено овој пат каде и треба.. ти натаму приказната ќе ја продолжиш, верувај и знај!
@Bubce38 се изнаплакав на твојот пост ама сигурна сум дека во најскоро време ке се радувам на друг твој пост. Чудни се патиштата Господови ама не се откажувај зашто не те познавам како таква. Верувај по прв пат не знам што да напишам. Само ке кажам од дното на душата ти посакувам да се изненадиш сама себе,а и нас највеке со позитивен тест и некако убедена сум и верувам дека тоа ке биде бргу. Те гушнам најсилно
Жалам за овој неуспех @Bubce38 . Животот има чудни патишта. Не можам да кажам колку е фер/нефер и како ни се погодуват следните чекори, ама знам дека понекогаш сме целосно безпомошни. Ти посакувам брзо изправување на нозе, помалку паника и најбрзо да си најдеш еден нов извор на позитивна енергија Сите ние ги заслужуваме најубавите работи, а животот е секогаш тука да не издигне од кога ќе го дофатиме дното. Се најдобро и тебе и на останатите феминки
Никогаш не губете надеж!!! Ова е чист доказ дека кога ќе се опуштиме и не мислиме чуда се случуваат. Паровиве се помириле со судбината и кога најмалку очекувале се десило
Дa тaкa е кoгa нaјмaлку oчекувaш тoгaш ќе дoјди бебетo a женaтa дури имa циклус мoжи дa рoди еден пример кoгa прaвев хсг вo Прилеп дури чекaв дoјде еднa женa и пoчнaв дa си рaзгoвaрaм сo неa зa штo си штo ќе прaвиш и кaжувaм, a вие јaс вели ќе прaвaм критaжa,јaс тaкa oстaнaв билa 3 месец,a имaше 52 гoдини зaтoa дири имa женaтa циклус мoжи дa стaни мaјкa ќе бидим сите мaјки aмa кaј некoј пoкaснo кaј некoј пoрaнo ве гушкaм сите сaмo требa дa се oпуштиме и сaмo ќе.си дoјди бебетo
Jas pred nekojden sedev so zena sto prvoto dete i e so ivf a za vtoroto ostana bremena po priroden pat na 41 god i rodi na 42 na zetot mi se rodnini za vtoroto. koga ostanala bremena slučajno otisla gin ne veruvala oti i bremena i koga i kažale oti e veke5 mesec bremena ne i stoelo verno
Одмори се, подзаборави на ова. Живеј го животот, тој е убав! А кога имаш некој кој те сака и поддржува, е уште поубав! Убавите работи се случуваат кога најмалку ги очекуваш hug: Не заборавај дека има некој кој направил многу ивф и сеуште е на патот, се бори. Нема откажување, не е предоцна
Cel den te mislam ama ne dojde red da otvoram da ti pisam.Dusa me boli.Citam i placam.Sigurna bev deka ke uspees ovoj pat.Gospod e golem veruvaj.Samo veruvaj.Otkazuvanje nema.NIKAKO.Ti si zena borec.Vo brzo vreme ke se raduvate so tvojot prekrqsen soprug.Te guskam i bidi silna