Не се секирај мила, така треба и да биде.Јас не само што имав исцедок туку како мокра се чувствував цело време, докторот ми рече дека тоа е тоа што се очекува.Опушти се и ти посакувам позитивен резултат
Srecno mila i za dve nedeli da ni se pofalis so visoka beta jas denes zvonev na fondot za zdravstvo no ne mi se javuvaa da prasam dokade e mojot slucaj
Благодарам @Meckicja Ѕвони им деновиве повторно, не се грижи за таму брзо оди постапката најмногу две недели и ти стасува ваучерот на домашна адреса.Со лесноо
Со среќа! Јас нема да ти давам совети, дека мојот ЕТ не заврши со позитивен тест. Но докторот ми рече дека првите три дена се пресудни, и дека после е или биднало или не. Според него, после тие три критични денови, можеш да се вратиш на сите нормални активности, дури и на работа, ако не ти е психо-физички стресна.
Девојки од прилика колку дена траат боцките? Добивам полека па треба да одам понеделник да испитам е2 и да почнам но не знам со што дали пункција обично е оред 10 - 11 дена или ?
Добро утро , само да ве поздравам и да ви посакам на сите што сте во постапка за инвитро лесно да ви помине постапката и да ви заврши со висока бета , на сите што сте во исчекување на висока бета ви пуштам среќа да се радувате на позитивни резултати .
Благодарам @joan Ти посакувам од срце да си успееш следниот пат Сите неуспеси не прават похрабри во животот
Благодарам @facule ќе ни треба.Ти посакувам само убавини @Milicka* верувам дека си одбрала Болница иДоктор кој ќе ти го прави инвитрото.Јас кога добив менструација одма му се јавив на Докторот и процени дека ќе одиме по долг протокол односно со боцкање од 22-риот ден со супрефакт а со следната менструација и плус со фостимол.На 11ти август почнав со буцкање а на 29-ти август пункција.
да да веке се боцкам со супрефакт, сега веројатно ке тррба со фостимон да почнам , затоа ме интересираше коллу време од прилика траат стимулациите кога ле почнеш со фостимонот , ти посакувам висока бета и гали мешко сега
@Milicka* со фостимон се боцкав 11дена, 11тиот ден и со инекција прегнил и по два дена пункција.Со лесноо