Довојки , дали беа истите документи и за второ ивф? Помина една година , мислам дека е редно да се вратам во игра
Најубаво јави се и прашај. Да не губиш време џабе на документи. @bella.gk имаш 7 замрзнати јунаци. Знаеш колку е полесна постапката со нив? Глава горе и за еден месец трансфер со замрзнатите
Знаеш дека и ние сме со банкирана и за секој ваучер сме доставувале документ, но 2 спермограми обавезно сме доставувале. Најди некој постар, нека е и од претходното инф со нивниот печат, плус направете и нов и пуштете (ние барем така правевме)..
@spirkovski малку ќе се одморам, знам дека после секој пораз излегувам се посилна и секако нема да се откажам само ми треба време се надевам дека следното ќе биде успешно. да @kukla21 за среќа замрзнавме 7 ембриончиња и се надевам дека полесно ќе поминам овој пат и се разбира со успех,
Е ова инфо ми требаше , значи мора нов спермограм . Пијам циклопрогинова и на овој циклус да ги соберам документите Фала ти
Zdravo druski moi mnogu mi nedostigavte ama pasvordot si go zaboraviv sreka denes najdov edno livce kade sum go zapisala. Na site koi uspeavte vi cestitam od srce,a nie koi ostanavme najbrzo da si odime od tuka.Pozdrav se pisame od utre ,da be iscitam site..
Девојки да се пријавам и јас.Вчера на ехо со докторот ги видов моите . Ви посакувам истото што побрзо да ви се случи и на вас.