Жал ми е. Честитки Девојки денеска ми се јавиа за трансфер, 2 ембриони ке стават не се нај квалитетни ама ембриологот рече добри се живи се. Фала на сите за утехата и надеждта да не бевте вие не знам како ке ги поминав овие денови. Сега Господ како ке каже што е пишано тоа. Поздрав
Stignaa rezultatite od hormonite i se e super,ama prolaktinot e 26 a granica e do 25.ke mi pravat problem od fond za vaucer?
@NNA Ајдееее главата горее како Господ никој не е ќе биде се добро.Викај си ќе успеам овој пат и готово.Само позитивноооо зошто само тоа води до позитивни работи...Со лесничко па пиши како ќе поминеш
@Lavica2602 документите пушти ги. Ако ти побараат уреден пролактин, веќе ќе ти е намален за недела-две и ќе пуштиш регуларен. Ништо не губиш ако пуштиш уште сега. Мене ми беше над 30, и чекав да намалам па да пуштам. Па додатно ми беа побарале уште нешто. Така да пушти сега, ако има проблем ќе те известат со време. + со лесна терапија ќе го намалиш, немај гајле. со успех
Фала многу Фала душо, добро помина трансферот и докторката рече со Господ напред, и ми рече дека не е од староста тоа само треба трпение не треба донор не си во таа фаза ми рече. Ке видиме како ке оди работата па ке смениме другиот пат. Имавте право сите. Поздрав
srecno nna mene dr Trajkovski mi vika oti sum mlada seuste 32 god sum jas sega vo noemvri tek ke polnam 33
Честитки до новите мешковци, лесна бременост да си имате! @NNA со среќа и брзо да поминат двете недели до висока бета! Хелп, би ви била многу благодарна ако ми дадете мислење, да не паничам додека не отидам кај докторот. Ги зедов резултатите од хормоните и, кога сте кај пролактинот, се засекирав дека е многу низок, блиску до долна граница. Prolactin 4.73 (4.50 - 33.00) Другите се: LH 5.13 (1.10 - 11.6) Progesterone 0.378 (0.20 - 1.13) TSH 2.11 (0.400 - 4.00) Total T4 6.47 (5.20 - 12.5) Estradiol 50.7 (20.0 - 160) FSH 5.29 (3.0 - 11.3) DHEA-SO4 108 (35.0 - 430) Total Testosterone <20 (20.0 - 120) Дали има нешто и дали во оваа комбинација сум катастрофа, дали мислите дека сум за некоја терапија?
Ти реков! Сега оди си само кај неа и убаво ќе те следи. На самиот извештај ќе ти пишува колку клексани треба и ќе ти закажува контрола. Еднп гајле помалку
Jas pak sosema sprotivno od tebe so prolaktinot,ama se se sreduva.bez grizi,tuku da te prasam ovie sive hormoni sama pobara da se ispitaat ili doktor ti kaza? Mene edvaj so molenje T4 da mi go napisat, a ne iapitav ni progesteron ni dhea ni testosteron...i ovie na tret den od ciklus ili da baram koga bilo?