Не ти кажаа телефонски што. цццц Ако мекичка, секако утре ќе ти стигне писмото, мене за ден два ми стигаше, и ќе видиш што треба. скискаме палци
Па блага болка чуствувам на градиве, не е голема ко за пред добивање а денес ми е датата за добивање. А за зголемување не се многу што ми е чудно малку.
За градите ич да не се чудите. Јас мислев којзнае колку ќе ме болат, ама не беше ништо сензационално. Малку подболеа и толку беше некаде кон 2-3 месец и толку беше. И сега не ме болат иако се зголемија
Ne ne sakaa da mi kažat po tel sto ke treba da dostavam od dokumenti ova ke mi e tret vaucer i za prviot pobaraa inseminacii za vtoriot ne pobaraa nisto sega za tretiot.nez sto ke baraat se im dostaviv od dokumenti sto trebase se
Само смирено @Meckicja што и да е, ќе се набави. Важно е дека штом документите се кај нив, не грижи се за рокот на брисеви... Ќе си останат валидни, само ќе треба додатно некој документи. Се надевам дека ќе биде нешто ситно и брзо да го истераш.
Здраво девојчиња. Честитки до сите со позитивни тестови и многу срека до тие што се во процедура. Сакав да ве прашам, на кој ден од циклус се прави хистероскопија? И дали некоја од вас има користено суплемент овабуст за подобрувње на квалитетот на јајце клетките? Ако има некој да ми каже од каде ги набавил.
се гледа да. тенко и слабо, ама исто и како бетата честитки за раната бременост! продолжи со терапијата и се дружиме на труднички! @R!B! честитки и до тебе мамичко! Генерација 2018та бебиња
@R!B! @jule84 честитки и на двете со лесно да си ја износите бременоста.По девет месеци да се гушкате со бебушите. @jule84 ич не се оптеретувај веќе бремена си многу е рано односно рана бременост е затоа и бетата така покажува а и тестот се гледа бледа црта.Уживајте си и галете ги мешињата.