@R!B! @jule84 честитки! Да си имате лесна бременост! Ај што убаво зачестија високи бети и позитивни тестови Само така да продолжи
@jule84 @R!B! Честитки девојки, и лесна бременост! Галете меше и смејте се овие 9 месеци Може ли да ми кажете на кој ден од трснсфер правевте тест дома? Мене денес ми е 9 ден и некако сум нестрплива за bhcg до понеделник... а од друга страна не знам дали ми е рано за тест? Help
Девојки пиевте некпја калциум и какви? Шумливи? Во дилема сум се чудат ко ке побарам во аптека а не прашав точно хелпп , пред пункција за полесно да ми биде требало да се пијат,?
Rano ti e za DOMASEN test moj sovet ti e ne pravi DOMASEN test cekaj si beta hcg oti domasnite testovi ne pokazuvat ako e betahcg pod 25 a se sto e nad 5 znaci bremenost Robi i jule imajte si lesni bremenosti i da si rodete po dve zivi i zdravi bebcinja
хаха значи нормално е , уште стоп инекцијата вечерва и стискајте палци за повеке ембриончиња, а ти Еленче ајде да се приклучиш на девојкиве со висока бета , да сте уште побројни
А бе не се нормални, кажувам за што се и бледо ме гледаат , немале само калциум , кушив шумливи и после накдов на делење само калциум , сега од нив ке пијам, кп бајаги не знам што побарав и тоа во зегин
Трансферот е на 3 или 5 ден? Ако е 5ти ден, можеш утре или задутре да направиш. Ти си позитивен пример
На петти ден ми беше трансферот. А за сите тестови читам дека треба да се прават ден после очекуваниот ден за циклус. Мене ми се паѓа во петок да добијам, затоа и се мислам дали воопшто да правам или да си чекам до понеделник. Ти благодарам Миличка, ајде што поскоро сите да се радуваме
Нaпрaви си aкo сaкaш aмa негaтивниoт резултaт земи гo сo резервa бидејќи сепaк мoжи дa е рaнo. Среќнo.
Мислам дека јас од виола ги купив. Инаку се калциум и минимална доза на витамин д. Таблетите се за шмукање. Околу 300 денари доза за 1 месец- 30 таблети
Дома тест правев на 11ти ден и излезе втора бледа линија.А тест преку крв на 13-ти ден Опушти се, и слушај ги само насоките на Докторот...со лесно