Не душо не му кажав ништо ќе одам во понеделник во систина и ќе си направам тест за бременост 13 ден ќе ми биде па ќе покаже.
Фала ти миличка на сите одговори Многу прашања ти поставив, ама ептен си ми позитивен пример, ми даваш надеж
Девојки ќе ми каже ли некој што документи треба за 2 инвитро.. и сум заборавила што документи од првото имав некои документи ми фалат изгледа тие од систина ми зедоа дел од анализите
За тоа колку и како исконсултирај се со матичниот. Мене ми веше по препорака на докторката што ме водеше.
Ви благодарам на поддршката, да висиме утре ембриолозите што ке кажат, ве гушкам сите души најмили сте ми
Лош тајминг на пункција, полни-празни фолекули сме дебатирале многупати, непостојат! 4 како бројка е супер, какво разочарување, утре да добиеш вести за 4 убави ембриончиња! Со лесно
Doktorot e super covek sto e najvazno za zenite kako nas ,barame nekoj da ni ja razbere makata.Jas pravev skrecing kaj nego so celosna anestezija i bese okolu 700 denari.Takov doktor tesko se naogja ama i samata ke vidis i da ni kazes ok.Koga ke se odlucam za histeroskopija ke odam kaj nego definitivno ne go menuvam.Iako kaj mene ne pomogna skrecingot za ivf sepak da se proba ne e loso.
Девојки, јас уште еднаш да пишам дека сакам да ги дадам шесте Фостимон ампули што ми останаа - жал ми е да ги фрлам, знаете колку се скапи и знам сигурно дека некому ќе направат разлика. Пишете ми пп
Девојчиња, кај можам да најдам ПРОФЕРТИЛ? Вчера бевме на консултација за ивф кај др. Митко во систина, ни препиша профертил за сопругот. Во зегин и еурофарм прашав, ги немаат. Ве молам за помош.
Кај Ивановски. Не знам Сара дали е поврзано. Знам дека снаа ми забремени природно со хеликобактер ама имаше кошмарни три први месеци од бременоста. Такашто подобро е да го истретираш.
Фала од срце, мора да бидам позитвна, срекна сум што ве има во толкав број да помогнете кога највеке треба,ајде ке чекам утре убави вести
@Milicka* не се секирај,ако се 4,само да се оплодат и да се развиваат правилно.Ти држам среќа се да биде како што треба
Nema gi vo MK profertil da ne se povtoruvam ne e ubavo inaku i drugi dr mi rekoa oti mora na 21 den od ciklus da mi prave 2 i 4 d eho na kavum uteri dr trajanova oti tamu bese septumot ona sto go otstrani