Досега не земаше суплементи? Душо, почни одма без разлика дали утре ќе добиеш ист, подобар или полош резултат. Суплементи е препорачливо да се земаат пред ивф. И, не се секирај, колку сака нека е фсх. Има многу позитивни примери со високо фсх.
Само со позитивни мисли, се ќе биде, сега уживкај си и мисли си на најубави работи и да се пофалиш со висока бета..!
Да но матичната не ми вели како вас таа одма и одби утре да повториме јас инсистирав па прифати се некако бега од работа искрено крева раце на све.. но и пак високо да биде јас ќе ги предадам документите дај боже да ме прифатат со ваков резултат досега не сум примала хормонска терапија и прв пат вака Нее досега ништо не сум примала од овие
Одма почни, не губи време. Можеш и мака, матичен млеч, аргинин, омега-3, вит. Ц, вит. Е, Б-комплекс кој содржи Б3, фолна киселина....Имаат голем ефект. Им треба мин. 3 месеци за да се постигне подобрување. Еве еден линг, разггкедај го: http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health
@emkaemka Ke gi zemam ovie obavezno, doktorot mi prepisa citeral5dena posle uste 5 dena lidaprim, si nabaviv caj od divo origano, caj od 11bilki,brusnica...ke Ja sredam nekako Koli @pile30 ti blagodaram za sovetite mila...
Од кога се овие анализи? Многу е чудно што има толку голема разлика. Каде ги правеше, и тогаш и сега?
На различни места ги правев пред 6 месеци се овие И мојата матична мисли дека е до лабораторијата ќе се осигураме утре на друго место уште еднаш ако излезе исто како денес тогаш лошо ми се пишува
Lele ne e mozno za tolku kratko vreme volku mnogu da se pokacat sigurno e greska stobti kaza doktorkata osven da i povtorite rezultatite?