воопшто не стануваше? Мене по малу ми иде сила и станувам по вода и тоалет и за јадење, а нс вечер само на грб спиевте? Јас се вртев сношти грбот мн ме боли само на грб , леле ако згрешив тоа е Истовремено се боцкав со фостимон и супрефакт цело време.
станував мн внимателно до тоалет и да ручам, и да запалам некое цигарче.Иако се чуствував способна се да правам.Спиев да на грб и настрана.
@Milicka* можеш слободно да се вртиш, инаку ептен ќе те боли грбот. Не е баш добро цело време да лежиш, стани си, прошетај по дома. Така 2-3 дена, па почни си со кратки прошетки надвор.
Уф фала , се пореметив на грб , ке се издржи се само за бебуш, но јас морам да си прашам , секАко имам време на претек
Мене ми е 8 ден од трансфер, ништо не чуствувам ама ништо, и градите не ме болат. А едвај вчера станав од кревет, јадев во кревет брее не ме остава мм да станам, вчера тој цел ден чистеше му кажав можам јас никако се нервира плус ни јадење не ме остава да правам. А за спиење спиам како секогаш никако не седам дамо на грб. Ама се секирам што не ме болат барам градите, ме болат само што ке пиам апчиња после 2 часа од апчињата ништо, можам све да работам не чуствувам ништо сигурно ништо и овпј 3 пат. Поздрав
Рано е за симптоми. Дури по 2те недели кај мене имаше симптоми и тоа само грчеви во меше. Олабај си ја душичката
Аааа не така , нема лоша мисла , ајде малу позитивно па трета среќа ти е ајде малу релаксирано и позитивно сите сме со тебе
Многу ми е тешко, ни на работа не ме пушта да одам мм, а работа ич не ми е тешка само седам нонстоп, ама има скали. Фала ке пробам да се опуштам. Поздрав Фала многу ако биде кај двете,ке ги имаме бебињата една недела разлика.
I jas ne custvuvav nisto, osven sto mn cesto stanuvav vo toalet nokno vreme, a vo vrska so domasnite obvrski jas prvite denovi ne ni gotvev, a za cistenje i do den denes samo prasina brisam, spruziram i ponekogas gotvam.Na desetti den od transfer veke se pojavi vtorata bleda linija
Лесна бременост душо, во тоалет ми се оди само што ке пијам вода или сок ама друго ништо, Дај Боже да ги видиме и ние тие две лини и бледи нека бидат. Фала за утехата.
Рано е уште мене ми е денес 14 ден и само барам симптоми на пр ми рекоа за пупките дека ќе ми потемнеле уште пред тест и вени ќе ми искочиле ама еве нема уште ништо. Јас си измерив базална темп по препорака на една пријателка она ми рече дека базалната темп е најдобар тест за бременост и цело време ми е 37.4 и тогаш ми светна дека има нешто тука бидејќи никогаш не ми била толкава. Ако сакаш можеш базална да си провериш.
Како луда само си ги гледам градите ама нема ништо. Кај сите е различно ама не ни влага тоа во глава никако само бараме симптоми.
Девојки е сега се исплашив, кога одам во тоалет ппри мокрење едниот јајник ме боли и на тоалетната има крв но темна , можно ли е да е последица од пункцијата или нешто друго е?хелпп
Не ништо Девојки сега ги земав резултатите и нема да ви се верува сосема спротивно од вчера хормоните во нај Добар ред fsh/6,47 Lh/9,97 Prolactin /9,00 Estradiol /52,8 тоа вчера значи многу лошо и збунувачко што значи дека тотално погрешиле неможе веќе 5години исти резултати како овие одеднаш оп на 18 но фала му на бога све во ред биле и многу сум среќна неможам да ви опишам со зборови сепак и на вас драги мои ви благодарам многу што бевте во нај тешки от миг со мене ве
Odi na endokrinolog da ti dade terapija za pcos i napravi ogtt test so insulinemija oti pcos obicno ode so insulinska rezistencija