Pa kazav i minatiot pat.. iskreno podobar od ovva klimentina mislam deka e 100 pati ama i toj znae nekogas so telefon vo raka da si sedi i da ne te slusa plus ne odgovara toj na prasanje tuku sestrata a koga e po prasanje ifv se bara povekje vnimanie neli e taka a ovoj pat ni kaj nego ne go najdov neznam vo vrska so drugite pacienti ama mene iskreno ni toj ne mi ostavi dobar vpecatok i plus neuspesnoto ifv se razocarav i se plasam da mu dadam 2ra sanca
Девојчиња бев денес во Ремедика ме виде Др. на ехо рече добро е но се уште е сакус.Да примам пролутекс инекции, кринон гел, тифол, естрофем.Да одмарам дома и на 6ти на преглед.
Точно така, не сме само ние присутните во форумот репер за успешноста/неуспешноста на одредена клиника/доктор. Меѓутоа нашите приказни се такви какви што се и тераме напред. Јас бев таа што не сакав да чујам за друг доктор освен Таше и бев убедена дека ок, имаме проблем ама ете веднаш ќе го решиме. Е не било така едноставно. И кога на вака сериозна проблематика ќе се пристапи да не речам "шаблонски", a сите сме различни приказни, секоја планина своја тежина, слободно може да кажеме чао на докторот. Кај присутен стресот, па времето гази, па финансискиот момент и се на куп....Премногу е! Затоа девојки сметам дека треба да си го бараме решението таму каде што ќе ја почувствуваме довербата и сигурноста. А за овие проценти како се извадени не сакам да коментирам. Ама како што тргнало (дај Боже да е така вистина), до 100% ќе стигнеме. Секоја чест на стручноста на Таше, тоа е неоспорен факт, меѓутоа убаво е кога нема успешна приказна да се проба и нешто друго. Се извинувам на долгиот пост, само имав потреба да напишам
Се согласувам, кога не иде, треба да се промени. Мене ми беше стресно да сменам д-р, едноставно непријатно, ама кога нема успех, нема што да се чека, те утепува и времето, и неуспехот. Сега не ми е гајле, ако требе ќе сменам, важно да се дојде до целта.
Девојчиња, дали некој има аплицирано за ваучер периодов? Секој ден проверувам пошта, имам поднесено документи на 05.09, уште нема одговор...
Можеш да се јавиш во фондот да прашаш, ама мислам дека одговараат у просек за три недели, така да кај и да е, тука си, ќе те известат со позитивен одговор.
Фала, јас не можам да ги чекам 40 дена ама ке јадам секој ден ке ги ставам вечерва и ке почнам од задутре та ги јадам дали е добро или мора да седат 40 дена. Или го имам разбрано грешно. Поздрав