@only44you ti posakuvam sreka,drugarka moja so dve inseminacii i edno neuspesno in vitro i odobrija od prva
@DzasX posto ne si od sk, polesno bi ti bilo maticnata da te sledi,da ti kaze sto kako,koga folikulite se spremni za pukanje da primis pregnil i vo period od 24-36h da ja pravis inseminacijata na GAK. Pred da ti ja pravat inseminacijata i na GAK te proveruvaat na eho.
Juhuuuuuuu srckaaaa..... Sega me preraduva, bar ke spijam mirno Od srce ti blagodaram za ubavite i iskreni zelbi..
Ze44nicki nie sega se vrakame od Remedika. Spernogramot izleze 3.5 mil.vo 1ml.ejakulat.So ova gi kompletiravme dokumentite za vo fondot koi ke gi podneseme utre ili. zadutre,zavisi kako ke mi dadat sloboden den od rabota. Petanovski rece deka so ovie spermogrami ne bi trebalo da ni baraat inseminacii,no mene pak me jade janza deka minatiot spermogram bese polos od ovoj,znaci se podobruva,pa se si mislam deka ke pobaraat edna ili dve inseminacii(a koja bi bila poentata so 3mil.da se pravi inseminacii)ah mojov pamet na site strani
Ne misli se mnogu, tuku ajde podnesuvaj gi dokumentite, pa sto saka neka bide. Gospod e golem , on si ja znae svojata rabota. Srekno
Mila zdravje jas ke pravam zdravje in vitro vo septemvri,dopolnitelni dokumenti sto mi baraa od fondot gi napraviv(spermogram i inseminacija,treba drugata nedela da odime za sk za da si go zamam dokumentot) i ke podnesam vo fond,taka da naesen se nadevam ke mi se slozat kockite i ke go dobijam dolgoocekuvaniot poklon So sreka Ninichka po moe mislenje bez inseminacii ke Vi odobrat od fond,ne se sekiraj kaj mene pobaraa uste edna inseminacija bidejki kaj nas bese drugo.Te guskam
Juhuuuuu obavezno,kukla ke ni dava soveti i ke ne tesi sto kako da pravime . Sega navivam od se srce za dve crtki za kukla i Stefani
Kade si mdb? E jas od ova se plasam,na mdb so 1,6mil.i barale inseminacii,pa neli i vo upatstvoto od fondot pisuva pod 4mil.nema potreba od inseminacii?!..nema logika ova
Од криноноѕ цело време сум мокра. Гаќи и пижами менувам како луда.. Како се справувате со ова? Дајте некое чаре...