Вака девојки,,,,само што се вратив од кај Владимир Т. ме виде на ехо и сега веќе почнуваат да растат фоликулчиња исто и ендометриумот со нив.Ми закажа фоликометрија на 10 ден понеделник.Разговаравме и решивме овој месец одиме со инвитро на природен циклус без никаква стимулација.Инвитрото ќе ме чини 30 750 + ако сакам анестезија 3000 ден и + за хормони што ќе треба по два пати да испитам 3400 ден вкупно.Значи ако се оди како што треба до трансфер и го направам ќе ме чини 37150.Сега со Господ напред одиме понатака.Во понеделник одам до фонд поднесувам документи за инвитро,нека го одобрат и дај боже да не ми треба,Се читаме,поздрав
Дали капсулите овунорм потребно е да се пијат и во текот на бременоста , матичниот гинеколог рече дека нема потреба а во Систина сеуште ми немаат закажано термин
Честитам мила!!!! Имај си убава и лесна бременост!! Како тргна периодов, само вакви убави вести да читаме!!
Девојки едно прашање како да закажам термин кај Трајковски за разговор само, дали може да ми дадете некој број. Поздрав
Да и пункција и фоликометрија и трансфер спаѓа тука.И ако не дај боже не се стигне до трансфер таа сум нема да се плати туку негде 18000 ќе треба само да платиме.....али не дај боже тоа,да не мислиме
Добро??!! Ајде една частовка принеси, ОДЛИЧНО Е! Со лесно, со убаво, со најубаво да минат наредните 9месеци, а подоцна вистинска забава ќе има
Da da znam denes bev kaj mojata maticna i taa mn ubavi zborovi mi iznakaza za inekciive posto sum mn prehladena i i slab imunitet mn slabo krvna jajnicite mi bile prehladeni kako sto kaza maticnata doktoron dobro sroril sto mi gi dal inace trebalo antibiotik 3 meseci da sum pila a so inekciive pobrzo bilo