Еве ме , малку се опоравив, значи ептен бев болна,и усте сум, само сепак подобро од минативе денови, така да незнам дали да се надевам.....градите ми се мали, немам никаков симптом, освен сто еве денес трет ден како стомакот по малку ми се дува и спланува, како пред да добијам некако,незнам сто значи тоа! температура имав висока но тоа засто бев болна, сега е 37.1 и еве 9ден од трансфер ми е но немам крварење! сто е тука е, срекна сум сто се извлеков од кревет, а за бременост -таква ми била среќата! Како си ти Ики? чувствувас ли несто? имас ли крварење? писи па да се споредиме би сакала да успееме...поздрав
Баш ми е мило што си подобра. Јас немам никакви симптоми за ништо не ме болат градите, стомакот исто гледам како да ми спласнува, ми беше надуван како балон ).Не знам баш дало тоа има некаква врска. Не губи надеж ништо уште не е загубено. На кој ден ќе правиме тест? Петок или Сабота? Pozdrav
па би требало во петок преку крв, но ја се мислам дали после или сабајле да направам тест?! мене па сега поцнувам да чувствувам благи болки во стомакот, ама којзнае...незнам сто да мислам но, и ти и јас со Господ напред, па нека биде како треба да биде! ако имас промени писи ми
Да дефинитивно во Петок ќе правам, кажи ми дали прими стоп инекција и од колку единици? Јас примив Pregnyl од 10 000 i.u па ми е страв да не ми покаже лажно позитивна на домашен тест.За преку крв сакам во Понедалник да правам. Ако има нешто ново веднаш ќе ти пишам
Da primiv i jas pregnyl pisuva 1500i.e /5000i.e vo cetvrtokot a vo sabotata mi bese^punkcijata! neznaev deka moze da pokaze lazen rezultat! mene mi rekoa vo petok da idam preku krv da vidat!toa e edinaesetti den od transferot! daj boze da vidime po dve crtki
Ики ја сега рачунав и мене по правило утре би требало да ми дојде, мозеби и затоа ми се мати помалку во стомакот којзнае, бас станувам нетрпелива....
Ајде да издржиме уште малку. еве ме и мене воопшто немам никакви симптоми, ама баш никакви комотно можам и да трчам сега ). Не знам дали да направам на 10 ден од ЕТ домашен тест? Ти чувствуваш? Нема да добиеш тоа сигурно знам. Поздравчее
Ики ја и ти изгледа на ист ден сме имале тарнсфер?! јс во вторникот имав, и бас преска седам и си мислам да ми даде Господ сила да издрзам и да се помирам со она сто утре ме чека, а искрено немам мн надез, засто и јас бас нисто не чувствувам, градите мали и незнам...но сега кога читам дека и ти си ко мене па се тесам мозеби немора да имаме симптоми! ја утре ке дознаам сигурно, преку крв а мозес и ти така, тест дома не правев и непланирам да правам за да не показе лазно поради терапијата! ајде усте ден не дели до веста!поздрав
Ќе биде се во ред за двете, голем е Господ! Ви ја пуштам целата среќа на светот за да успеете, па да ни пренесете по малку среќичка и на нас!
девојки не се оптеретувајте со симптоми, се е индивидуално, ајде направете тест и обавестете не, прегнилот не би требало да влијае на резултатот,доволно време е поминато, мене ми беше тестот позитивен и преку урина и преку крв на 9 ти ден од трансфер.ајде да не израдувате
Каја а од колку единици од стоп инекцијата прими ти? Јас примив од 10 000 па ми е страв да не биде лажно позитивен. Ти честитам на успешноста, и сакам да те прашам колку бебчиња се фатија кај тебе 1 или 2? Ако купам денес утре 100% правам тест. Лори што е- тоа е, како ќе одлучи Господ. Што беше до докторите направија се што беше во нивна моќ. Ние лично не можеме да влијаеме на конечниот резултат. Се надевам на позитивен резултат иако ама ВООПШТО немам никакви симптоми.
немам искусто со симптоми но при моето прво ин витро бидејки не мозев да дочекам резултати две недели па правев дома тест на 8ми на 13ти ден и преку крв на 14тиот ден. Сите за зал беа негативни А мислам дека и во случај на бременост не мозе толку рано да има симптоми. Ајде девојки кај вас да бидат позитивни тестовите и чекаме утре да прочитаме убави вести од вас две.
од 10 000 единици беше, лажно позитивен тест може да ти даде до 14 ти ден од нејзиното примање, а не од ембриотрансфер, иначе едно е , иако мислевме дека се две бидејќи цело време ги зборевме во множина, а и имав добар бхцг, ама ете на ехо се виде едно со среќа и на двете
Ајде Лори, те чекаме!!! Голем е Господ, ќе донесе убава вест. Уфффф, од сабајле сум возбудена, само сто се разбудив викам денес е денод Д за Лори!!! Што и да биде, ти ја пуштам целата поддршка и целата среќа на светот!!!
Лори ја чекам и јас прекрасната вест. Јас одлучив утре ќе правам тест. Не не ставај во неизвеснот, ајдееее пишни нии
Уф леле ке полудам...Лорииии те молам овој пат усреќи не и нас и себе......Ики26 стискам палци и за тебе утре да не израдуваш...............
Еве ме девојки, сега дојдов дома, и ја чекам да ми јават резултат леле веќе немозам да се воздрзам, брзав да отворам да видам за тебе Ики сто си писала, ама гледам и ти усте не знаес! мене треба да ми јават од 13 до 15саат само кој да издрзи до тогас.....немам никаков симптом освен сто вчера два пати ми се сврте но веднас ми помина! сти ли ќе да е....одма ќе ви писам стом дознаам
Стрпи уште малку Лори, си чекала толку месеци ќе издржиш уште неколку часа. Од све срце се надевам дека си успеала овој пат, го заслужуваш тоа. Очекувам само убава вест од тебе